facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum Princenbosch

Tuincentrum Princenbosch
"Plantencentrum Princenbosch is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van tuinplanten met een uitzonderlijk groot plantenassortiment. Niet alleen de beginnende tuiniers maar ook echte tuinfanaten vinden hier wat ze zoeken. Het buitengedeelte van het plantencentrum is parkachtig van opzet. De beplanting met vele hagen, grote mooie bomen, begroeide bogen en de subtiel geplaatste tuinornamenten vervolmaken het geheel.Hier vindt u de zeer uitgebreide collectie tuinplanten met niet minder dan 4000 soorten vaste planten, heesters, bomen, bamboes, rozen en klimplanten.Daarnaast vindt u in de grote sfeervolle serre nog een enorme collectie exclusieve tuindecoratie-artikelen."
Adres: Bavelseweg 143 , Molenschot 5124 PX, NL
Telefoonnummer: 0161 431 923
Stad: Molenschot
Route: Bavelseweg 143
Postcode: 5124 PX



op zoek naar gerelateerd: Tuincentrum Gilze Rijen, Kerstshow Tuincentrum Princenbosch, Prinsenbosch 2 Gilze, Princenbosch Tuincentrum facebook, Princenbosch golf, Tuincentrum Dongen, Tuincentrum Rijen, Luxe Tuincentrum
Recensies
Prachtig tuincentrum of zelfs meer dan dat. Indoor-outdoor living . Sfeer, sfeer en heel veel genieten. Breed assortiment en mooie sfeerkamers. Ik ken geen betere tuin binnen buiten beleving. Natuurlijk daardoor iets duurder maar beleving is onbetaalbaar.
Ontzettend mooi ingericht van binnen! Ik keek mn ogen uit! Bij de afprijshoek wat mooie dingen kunnen scoren. Als men van Des Pots houd , is dit een echte aanrader.
Erg uitgebreid assortiment met prima planten, mooi tuincentrum waar ook binnenplanten te vinden zijn. Personeel is vriendelijk
Ik kom hier vooral omdat ze -behalve planten uiteraard- heel mooie en originele woonaccessoires hebben. Echt iets anders dan anders. Daarin onderscheidt dit tuincentrum vind ik.
hebben een hele mooie uitleg gekregen over hetgeen we wilden. Waren enorm heel vriendelijk en zelfs helpen inladen !! Wij zijn echt enorm heel tevreden!! Zijn blij met onze aankoop!
Niet zo groot, leuke kerstshow, maar mag wel wat vrolijkere kerstmuziek te horen zijn. Wel heel duur
Wat een fantastisch mooi stijlvol tuincentrum. Dit tuincentrum onderscheidt zich absoluut van andere tuincentra. De zeer sfeervolle kerstshow is een lust voor het oog. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam! Het was het ritje vandaag absoluut waard!
Prachtige kerstsfeer op dit moment. Een tuincentrum met warmte. Overstijgt het gevoel dat de reguliere tuincentra geven met een factor 10. Prachtige spullen voor in de tuin en om huis. Leuk om te snuffelen.
Prachtige planten, kundig advies en ben verliefd geworden op mooie schalen en servies.
Geweldig assortiment van gezonde planten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid