facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum Princenbosch

Tuincentrum Princenbosch

Geschiedenis

Plantencentrum Princenbosch is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van tuinplanten met een uitzonderlijk groot plantenassortiment. Niet alleen de beginnende tuiniers maar ook echte tuinfanaten vinden hier wat ze zoeken. Het buitengedeelte van het plantencentrum is parkachtig van opzet. De beplanting met vele hagen, grote mooie bomen, begroeide bogen en de subtiel geplaatste tuinornamenten vervolmaken het geheel.

Hier vindt u de zeer uitgebreide collectie tuinplanten met niet minder dan 4000 soorten vaste planten, heesters, bomen, bamboes, rozen en klimplanten.
Daarnaast vindt u in de grote sfeervolle serre nog een enorme collectie exclusieve tuindecoratie-artikelen. Wie alles wil bekijken heeft al snel enige tijd nodig en als u vermoeid bent van alle opgedane indrukken, kunt u bijkomen in de gezellige koffieruimte van onze serre. Hier vindt u tevens vele boeken en exclusieve tijdschriften ter inzage.

Adres: Bavelseweg 143, Molenschot, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0161 431 923
Stad: Molenschot
Route: Bavelseweg 143


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Princenbosch Tuincentrum Kerst 2021, Princenbosch golf, Prinsenbosch 2 Gilze, Tuincentrum Turnhout, Planten Bavel, Goedkoop tuincentrum Brabant, Princenbosch Open, Plantencentrum gilze
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuincentrum Princenbosch Tuincentrum Princenbosch 81 meter Tuincentrum met uitgebreide binnen- en buiten afdeling met tot het betere segment beh...
Recensies
Tuincentrum met uitgebreide binnen- en buiten afdeling met tot het betere segment behorende artikelen en planten en heesters. Kom er graag, kan er altijd slagen!
Wat een heerlijk tuincentrum, echt een plezier om weer terug te komen!
Prachtige planten en het was ee heerlijk rustig. Goede prijs - kwaliteit verhouding!
Prachtig assortiment, mooi opgesteld en overzichtelijk. Al vele jaren kwaliteits producten, het gehele jaar door. Seizoenen qua assortiment worden steeds aangepast . Binnen en buiten. Gratis parkeren een Tuincentrum met klasse.
Geweldig vooral de kerstshow Echte aanrader Ook veel speciale buitenplanten die je ergens anders zeker niet zult vinden
Goed advies en goede planten.
Ruim en mooi assortiment.
Daar kan geen tuincentrum tegen op, zo mooi!!
Mooi tuincentrum. Met veel buiten planten. En in deze tijd een prachtige wel wat duurdere kerstinterieur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid