facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum Overvecht

Adres: heereweg 350, 2161 cc Lisse
Telefoonnummer: +31252419037
Stad: Lisse
Route: heereweg 350
Postcode: 2161 cc


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuinflora Tuinflora 262 meter Twee appelbomen en een Bird of Paradise besteld. 's Anderendaags al geleverd. Wat een...
Groothandel Tuinmeubel Centrum Lisse Groothandel Tuinmeubel Centrum Lisse 890 meter kijk uit !!! meubels aanbetaald, maar dit bedrijf bestaat niet meer!!! terwijl je op ...
Dutch Garden World Dutch Garden World 1 km Leuk blad met leerzame dingen, maar ik hoop niet dat ze niet in elk blad de top 10 va...
Bakker.com Bakker.com 3 km Eerste bestelling bij “Bakker” me bestelling is in goede staat aangekomen, in de doos...
Recensies
Vergane glorie. Vroeger hier altijd met veel plezier naartoe geweest, maar tegenwoordig twijfel je bij aankomst al of ze failliet zijn. Een verlaten plaats die hoognodig wat aankleding en onderhoud nodig heeft aan de buitenzijde. Binnen is het wel netjes maar erg steriel op één hal na. De dieren die in 1 van de hallen aanwezig zijn op de plateaus zijn leuk en we waren over de kerstmarkt positief verrast. Die was mooi aangekleed. De horeca is helaas verdwenen uit dit tuincentrum, net zoals het personeel. Ik ben bang dat deze fijne herinnering van vroeger niet lang meer zal bestaan.
Wat een vreselijk tuincentrum zeg! Ouwe zooi, veel uitgebloeide en kwalitatief slechte planten. De helft staat uitgedroogd in de schappen. De aankleding en entourage nodigt ook niet uit tot kopen of een extra rondje lopen. De prijzen zijn torenhoog, wat valt dit tegen. Wel voldoende gratis parkeerplaatsen en ruime paden.
Is een tijdje niks geweest maar zijn langzaam weer beter en mooier aan het worden. Groot tuincentrum voor planten, tuin benodigdheden, tuinmeubelen enz. Ook vissen en voer en benodigdheden voor huisdieren hebben ze. Leuke decoratie spullen voor in en om het huis. Er loopt weinig personeel, dus als je vragen hebt moet je soms even zoeken voordat je iemand vind.
Opheffingsuitverkoop?! Na er al jaren niet geweest zijn ineens het idee om er eens te kijken. Ze gaan er mee stoppen. Dus tent is half leeg.
Mooi tuincentrum genoeg parkeergelegenheid. Alleen jammer dat als je even snel wat nodig hebt, je praktisch het hele centrum moet doorlopen om bij de kassa te komen
Op deze locatie komt volgend jaar 2021 Intratuin voorschoten
Deze zaak heeft opheffingsuitverkoop wordt per maart een intratuin Maar het assortiment dat er nog is is uiterst treurig. Voor veel betaal je toch nog de volle mep Er staat bij veel zaken niet aangegeven hoeveel korting erop zit en de looproute is chaos. Ik wacht wel tot de heropening. Met lege handen weer vertrokken.
Wij gingen er heen om een kerstboom te kopen en dat is goed gelukt. Kerstbomen bieden ze goedkoop aan. Alleen wel jammer dat ze allemaal op elkaar neergelegd zijn waardoor sommige bomen plat gedrukt worden. De "kerstshow" die er zou zijn vind ik niet zoveel voorstellen. Maar misschien waren we er te vroeg... 6 december? Geen bijzonder tuincentrum, maar gewoon prima. En voor goedkope kerstbomen dus wel een aanrader. Ook de bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid is top!
Wat een afgang ... vol zin gingen we afgelopen zaterdag rond de middag naar het tuincentrum toe. Er stonden maar een paar auto's, wat ik op zich al vreemd vond. Het was inderdaad niet druk. Vroeger vaak geweest in dit tuincentrum maar echt .... het is inderdaad een schim van wat het ooit was. Ik heb veel Lemax kerstspullen gekocht. 330 euro Moest ik nog wat terugbrengen vandaag omdat er iets verkeerd in een verpakking zat, waar zij verder ook niets aan konden doen. Bij de infobalie was niemand aanwezig, er werd verwezen naar de kassa. Wilde mw van de kassa dit niet doen vanwege de kerstdrukte er stond serieus EEN persoon achter mij zeer klantonvriendelijk. Bah ... mij niet meer gezien daar. Gelukkig kreeg ik mijn geld terug en niet een tegoedbon. Ik kom er niet meer terug.
Vroeger was dit het tuincentrum van de Bollenstreek maar helaas is het sinds de overname van door Bo-Rent helemaal verwaarloosd. Op een doordeweekse dag zijn er slechts 5 man aan personeel te vinden en ziet alles er verwilderd en leeg uit. In maart 2021 wordt dit een Intratuin, hopelijk kunnen zij er weer een positieve draai aan geven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid