facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum Ottema

Tuincentrum Ottema

Info

Tuincentrum & hoveniersbedrijf Ottema bestaat reeds 26 jaar. U kunt bij ons terecht voor een goed advies, groot assortiment tuinplanten, kunstgras, tuinhout, bestrating, messtoffen, bloempotten enz..
Ook voor een tuinontwerp en complete tuinaanleg bent u

Adres: De Terp 2, 9363XG Marum
Telefoonnummer: 0594641900
Stad: Marum
Route: De Terp 2
Postcode: 9363XG


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Bijna 2 maanden bezig met een retour. Zandzakken teruggestuurd. Ik hoor niks meer, krijg nergens reactie op en geld is nog niet retour.
Prettig geholpen. Planten staan er mooi bij.
Grasmatje gekocht....en de koffie was prima,..dankzij de jongste bediende,..de dochter
Elke keer weer een feestje om daar onze tuinbenodigdheden en/of advies te halen. Geweldig personeel in de kas/winkel aanwezig soms wel even roepen. Echt een aanrader voor eerlijk aardig en leuk advies
Deze familie weet echt van de hoed en de rand, hebben veel op voorraad en kunnen zelfs je tuin voor je doen. Ik kom hier al jaren en ben nog nooit teleur gesteld.
Typisch dorpstuincentrum, heel uitgebreid assortiment van tuinplanten, struiken, bomen,...en goede prijzen. Heel groot. Heel vriendelijk personeel. Ook verkoop van lekerre boerenijs.
Opdracht in onze tuin begonnen en nooit terug gekomen om het af te maken. Nu zitten wij met een aarde wal zonder de laurier. Niet aan te bevelen. Afspraken werden niet na gekomen.
Pakketje retour voor DHL snelle service goed bedrijf met super vriendelijke mensen
Dit bedrijf zijn ze heel vriendelijk En behulpzaam en verstand van Waar ze mee bezig zijn een Aan rader om Naar toe te gaan
Dat kwam door het tijdstip van ons bezoek, de hitte en geen of weinig keuze in binnen planten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid