facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum Osdorp

Tuincentrum Osdorp

Info

Tuincentrum Osdorp inspireert!

Geschiedenis

Wij zijn het mooiste en gezelligste tuincentrum van Amsterdam en omstreken.



"Tuincentrum Osdorp ademt nog altijd de sfeer van het gemoedelijke familiebedrijf uit 1960, maar is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste tuincentra van Noord-Holland. In ons tuincentrum met meer dan honderd medewerkers en een overdekt winkeloppervlak van ruim 16.500 m2 vind je alles om van je huis, tuin en balkon een fijne plek te maken.Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan langs!Kijk voor meer informatie op onze website."
Adres: Osdorperweg 247, 1069 LL Amsterdam
Telefoonnummer: 0206676060
Stad: Amsterdam
Route: Osdorperweg 247
Postcode: 1069 LL


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tuincentrum Osdorp folder, Tuincentrum Osdorp kerst, tuincentrum osdorp b.v. openingstijden, Tuincentrum Amsterdam-Noord, Tuincentrum het Oosten, Tuincentrum Amsterdam Oost, Osdorp Amsterdam West, Tuincentrum Aalsmeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kersthuisje.nu Kersthuisje.nu 49 meter Bezoek onze vernieuwde webshop: www.kersthuisje.nu
Intratuin Intratuin 9 km Lees hieronder verder als je een eerlijke review wilt lezen: Deze beoordeler heeft m...
Recensies
Hier naar toe gekomen als afsluiting van een weekendje Haarlem, wat een prachtige aangelegde kerstdorpen staan hier uitgestald, je kijkt je ogen uit. Verschillende thema's zoals Charles Dickens en de Efteling. Jammer dat alles zo prijzig is maar wel erg mooi.
Heel mooi tuincentrum waar je lekker kan shoppen en met ruime keus. Met name voor fanatieke bbq’rs is er een zeer ruim assortiment en goed advies. Verder elk jaar een hele mooie kerst afdeling met ruime keus
Heel uitgebreid assortiment! Niet alleen aan kamerplanten en tuinplanten, maar ook aan spullen voor het interieur; kaarsen, geurolie, kussens, vazen en kunstbloemen. Buiten aarde, bemesting en potten in allerlei maten, hebben ze ook een zeer grote keus aan barbeques met benodigdheden en kan je er ook nog voor je huisdier voeding, speelgoed en verzorgings artikelen kopen. Tegen het eind van het jaar is de helft van de winkel omgetoverd in kerstsfeer. Als je geen inspiratie hebt om je boom te versieren dan krijg je die daar wel!
Mooi tuincentrum met op dit moment een enorm grote Lemax Kerstafdeling. Het is zelfs zo groot dat er een kabelbaan boven langs gaat waar je voor €0,50 een ritje over de bergen met Lemax huizen mag maken. Hoe cool is dat! Er is ook een groot display ingericht met Spooky Town huizen en figurines. Dat is leuk want dat zie je niet vaak zo groot en uitgebreid. Via de webshop is alles overigens ook te bestellen, dat is makkelijk want er zijn op dit moment behoorlijke leveringsproblemen van kerstartikelen. Halverwege zit een restaurantje met lekkere broodjes, dranken en gebak. Er is ook een groot gedeelte met dierenbenodigdheden en uiteraard ontzettend veel bloemen en planten.
Super leuk allemaal! Zeker de moeite waard om hier te gaan kijken.
Leuke kerstcollectie en goede koffiehoek met taartjes van Holtkamp. Jammer van het gekke rokershoekje bij de kinderspeelplek. Helaas geen speelgoed voor de aller kleintjes. Oliebol bij de uitgang maakt weer wat goed.
Bloemen, bakken en potgrond gekocht en wat is er veel keuze. We hebben alles nu in potten op het balkon en het staat prachtig. Bovendien slaat alles heel goed aan. Verder niet duur en superaardige mensen.
Ze hebben van alles voor binnen en buiten planten en tuin, nu zelfs tot aan hele kerstdorpen toe. Wat een enorm werk moet dat elk jaar weer zijn! Het ziet er erg gezellig uit.!
Ik kwam hier altijd met heel erg veel plezier, al vele jaren achter elkaar met vrienden en familie. Maar vandaag..... vreselijk. De hele kerstmarkt is veranderd, oké kan altijd, misschien toe aan verandering, niet ten goede vinden wij maar smaken verschillen nu eenmaal. Maar Koud!!!! Net zo koud binnen als buiten en dat is wel héél onplezierig winkelen. We hebben dan ook nergens echt rustig staan kijken, en zijn letterlijk met ons karretje naar de warmte gevlucht waar we weer een heerlijk kopje koffie hebben gedronken. Uitstekend zoals altijd!! Jammer hoor om zo te bezuinigen op de verwarming en de klanten en werknemers, nog erger! letterlijk in kou te laten staan.
Mooi groot tuincentrum waarvan de naam zo veranderd kan worden in WOON & TUIN centrum .
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Tuincentrum Osdorp met het openbaar vervoer


Amsterdam, Ecuplein 240 meter
1
Amsterdam, Ecuplein 280 meter
1
Amsterdam, Baden Powellweg 280 meter
1
Amsterdam, Baden Powellweg 320 meter
1
N83
Amsterdam, Ecuplein 360 meter
N83

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid