facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum Oosterik

Tuincentrum Oosterik
"Voor wie graag ruime keuze wil hebben in onder meer tuinartikelen, bloemen, kamerplanten en woonaccessoires moet zeker een dagje komen shoppen bij Tuincentrum Oosterik in Denekamp. Met meer dan 50.000 m2 woon- en tuinartikelen is Oosterik een unieke belevenis. Op de verschillende afdelingen kunt u kiezen uit een groot assortiment met bekende en minder bekende merken. U vindt zonder twijfel wat u zoekt op het gebied van tuinartikelen of woonaccessoires. Wij zijn immers niet voor niets een van de grootste tuincentra van Nederland."
Adres: Johanninksweg 68 , Denekamp 7591 NR, NL
Telefoonnummer: 31541351888
Stad: Denekamp
Route: Johanninksweg 68
Postcode: 7591 NR


Openingstijden

Maandag: 09:00-20:00
Dinsdag: 09:00-20:00
Woensdag: 09:00-20:00
Donderdag: 09:00-20:00
Vrijdag: 09:00-20:00
Zaterdag: 09:00-18:00
Zondag: 09:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: Oosterik webshop, Oosterik Denekamp opruiming, Oosterik decoratie, Oosterik hond mee, Oosterik winkel, Grootste tuincentrum Achterhoek, Tuincentrum Denekamp Oosterik openingstijden, Adres Oosterik Denekamp
Recensies
Enorm, zo kan je deze winkel het beste omschrijven! Enorm wat oppervlakte en aanbod betreft. Maar ook enorm rommelig en ongeorganiseerd!! Voor ons was het eens maar nooit meer. Het aanbod is enorm breed en loopt van action kwaliteit tot serieus mooie producten. Wat direct opvalt is dat er veel kapot of beschadigd spul tussen zit. Je moet af en toe zoeken voordat je iets aantreft wat nog heel is. Ook de kerst afdeling was enorm met niet alledaagse producten. Leuk om een keertje te zien maar je verwachtingen moeten niet te hoog zijn!!
Groot tuin centrum met van alles en nog wat. Vooral heel veel kerst spullen op dit moment. Ook scherp geprijsd ten opzichte van bijvoorbeeld Intratuin. Helaas zie je wel vaak dezelfde dingen liggen. En ziet het er rommelig uit. Dozen open gescheurd. Rommel op de grond. Defecte spullen. Daarom 3 sterren.
Uitzonderlijke buitengewone mooie winkel, nog nooit zoiets geweldigs gezien. Je hebt zeker, de hele dag nodig om al het moois te kunnen bekijken en de prijzen ..... die nodigen u uit om veel te veel te kopen. Hahaha dat kan uw auto niet aan. Veel plezier en succes.
Was heel gezellig nu was het rustig dus veel kunnen zien rond Kerst is het wel drukker maar oergezellig. Parkeergelegenheid genoeg en gemakkelijk berijkbaar.
Vorig jaar was het top! Maar dit jaar viel het erg tegen. Met name de kerst verdieping Rommelig alles door elkaar. En veel magazijn opslag midden in de winkel op meerdere plekken.
Gezellig ingericht,helemaal rond de kerst. Je kan je hier wel uren vermaken. Prijzen zijn redelijk te doen. Ook vaak leuke koopjes. Wel zeker een aanrader.
Goede aanbieding en zoveel keuze. Bijna teveel om nog overzicht te houden. Maar wat een troep! Veel kapotte spullen en meubels. Toiletten te smerig voor woorden. Ik vrees een ernstig personeelstekort.
Overweldigend! We waren er om 11:15 en om half 5 naar de auto, we hadden nog niet alles gezien! Heftig. Een enorm pluspunt dat koffie met wat lekkers erbij ook erg voordelig is. Er was veel, volgens mij alles,met 40% korting!
Genoten voor 10. Wat mooi en wat een klus moest er nog gedaan worden. Maar vele foto's rijker en zere voeten uitgeteld naar huis naar ook hier komen we zeker nog eens terug
Hier, 6 dec 2022, voor het eerst geweest op indicatie van... Als je komt aanrijden in eerste instantie erg onder de indruk van de totale omvang van dit Tuincentrum. Prima gratis keurig groot parkeerterrein! Maar dan....niet echt meer onder de indruk van wat ik dan allemaal binnen zag.. Ontzettend veel 'restanten of wat ook', waar je ook kwam, in winkelwagentjes, op pallets en containers. Heel chaotisch, rommelig, storend en dus vooral onprofessioneel. Lijkt links en rechts meer op 'magazijnverkoop' dan op 'winkelverkoop'. En dit is echt niet een momentopname. Is m.i. duidelijk structureel. Heel jammer voor zo'n mooi complex. KERST. Echt aansprekende, creactief aantrekkelijke kerstpresentaties ? Niet echt gezien. Magere pogingen. Her en der wel. Kwaliteit van de meeste artikelen/assortiment, Kerst of niet, is m.i. discutabel...veel chinese cq goedkope troep!! Low prices lijkt favoriet. Waarom niet een combi met wat 'niveau'? Bedien je gewoon 2 groepen!! Echte 'klasse' nu...nee! De horeca...op mijn bezoekmoment alleen een simpele zelfbediening. Een afgang, blamage!!! Alleen maar vette hap, uiterst beperkte keuze.... Kan/moet echt veel beter. Schaam je! Betalen... een lange rij voor 1 afrekenpunt!! Presentatie. Logische groepsindeling/aanduiding over het geheel is ver zoek. Waar vind ik wat? Is nu meer een toevalstreffer als je wat tegenkomt! Kan zijn, dat ik het vandaag 'ongelukkig' getroffen heb...in dat geval mijn excuses voor dit review...maar denk helaas van niet. Dit is geen momentopname naar mijn gevoel. Hier is meer aan de hand. Doet structureel aan. Een stevige management hand ontbreekt. Kortom, mijn eerste bezoek was nu niet wat je noemt "je van het' en voor herhaling cg doorvertellen niet echt vatbaar. Heel jammer, want hier ligt een enorme potentie!!!!!! Wel met het juiste management. Huiswerk!! Desondanks...toch gewoon eens naartoe. Is wel een beleving. Maar kan veel beter. Ed Jansen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid