facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum Leurs

Tuincentrum Leurs
Adres: Straelseweg 370, 5916 AD Venlo, Nederland
Telefoonnummer: 077 321 6000
Staat: Limburg
District: Venlo
Stad: Venlo
Route: Straelseweg
Huisnummer: 370
Postcode: 5916 AD


Openingstijden

maandag: 09:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–21:00
vrijdag: 09:00–21:00
zaterdag: 09:00–18:00
zondag: 09:30–18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BAUHAUS Venlo BAUHAUS Venlo 949 meter Veel en overzichtelijk. Redelijke prijzen maar als je iemand nodig heb en je loop na...
Pkf/post Venlo B.V. Pkf/post Venlo B.V. 3 km hallo mijn naam is veyselnguden morgen mv of mr ik ben diet bedrijf gewerik vuruger ...
Recensies
Het weer vandaag luidt het startschot voor de feestdagen in; hup! richting Leurs. Fan-tas-tisch! Elk jaar weer van de kerstshow genieten. En ondanks de drukte, prima begaanbaar. Mét heel vriendelijk personeel.
Ik kom hier al jaren, jammer genoeg zijn er wel een aantal minpunten hier.nHet personeel heeft weinig verstand van kamerplanten, kon simpele vragen over planten niet beantwoorden.. vraag me af hoe ze die baan dan op die specifieke afdeling hebben gekregen. Een aantal personeelsleden zijn ook erg onvriendelijk en bot.nBuiten dat, zijn de prijzen van de planten veels te hoog gemaakt. Ik werk zelf al jaren met planten en weet de waarde van de meeste, ook de zeldzame, maar bij Leurs zijn ze alsnog veels te hoog geprijsd. De kwaliteit van een hoop kamerplanten zijn ook matig, een aantal zijn een paar dagen na aankoop al gestorven door wortelrot, door overtollig water gegeven in de winkel zelf. Heel jammer.
De ene ster is voor het hardwerkende personeel dat overigens duidelijk aan het einde van zijn latijn is en onder erbarmelijke omstandigheden zeer onprettig klimaat binnen, boze klanten, gedwongen overwerk door personeelstekorten, niet naar begrafenis mogen, dit zelf vanuit het werk meegemaakt, dus ik had al geen hoge pet van ze op moet werken. Dat ze dit zelf niet inzien ondanks leegloop van personeel zegt veel, er is niets ‘overdreven’ aan Website klopt niet met voorraad door falend voorraad beheer. Dit is al een half jaar aan de gang blijkbaar. Voor niets naar toe gereden om een drietal waterornamenten te bekijken, deze waren alle drie niet aanwezig, niet voorradig en de medewerker zei letterlijk: ‘niet bestellen want je krijgt ze toch niet’. Dit terwijl ze volgens de site gewoon op voorraad zijn en bestelbaar. Navraag leert dat ze je dan ook nog met cadeaubonnen proberen af te schepen ipv geld terug te geven dit mag niet, ook niet als je ‘sale’ naast producten zet die gewoon normaal vergelijkbaar met de concurrent geprijsd zijn, maar lang niet iedereen zal dit weten en/of de middelen hebben dit juridisch af te dwingen. Die vervolgens moeizaam inwisselbaar lijken te zijn; je moet je vooraf melden staat overal met zo’n ding. Ik kwam er al niet graag maar dit is echt de druppel. Hier blijf ik voortaan weg. Bovendien is alles net even duurder dan bij de concurrent. Wachten op Faillissement? Onderstaande bagatellisatie van de klacht laat precies zien hoe slecht dit bedrijf is. Als het zelfs je klanten opvalt dat je slecht met personeel om gaat is het toch niet gek dat je tekorten hebt… beschamend.
Wat een schitterend mooie Kerstshow. Ik heb weer genoten. Hier een kleine impressie van hoe mooi het er is. Gewoon waard om naartoe te gaan.
Vandaag een capucino gedronken bij Leurs, niet in een fatsoenlijke koffiekop/ beker maar in een glaasje, letterlijk een glaasje.nWerkelijk belachelijk, ik weet alles wordt duurder, dat is zo, maar duur en kleiner is wel erg weinig.nAndere klanten vertelde mij daarom alleen maar thee te drinken, dan krijg je teminste een normaal glas.nDit nooit meer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid