facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum & kwekerij 't Binnenland

Tuincentrum & kwekerij 't Binnenland

Info

Meer dan 1200 soorten vaste planten.. We hebben ons gespecialiseerd in Phloxen en Salvia's. We hebben zelfs de grootste collectie Phloxen van Nederland!

Geschiedenis

Ruim 25 jaar geleden is ons bedrijf begonnen als tuincentrum en kwekerij met het gangbare sortiment tuin- en perkplanten.

De laatste jaren zijn we ons steeds meer gaan toeleggen op vaste planten. Ons assortiment bestaat uit meer dan 1200 soorten. We hebben ons gespecialiseerd in Phloxen en Salvia's. We hebben zelfs de grootste collectie Phloxen van Nederland! Een groot aantal soorten Phloxen en Salvia's kweken we zelf. De planten die wij kweken worden zoveel mogelijk in de buitenlucht opgekweekt zodat er sterke planten te koop zijn.

Bij ons vindt u geen winkelwagentjes, designartikelen en gereedschap. Door ons assortiment, onze deskundigheid en de gemoedelijke sfeer onderscheiden wij ons van de grote tuincentra. U bent overigens ook van harte welkom om gewoon te komen rondneuzen!

Willem Wajer, de eigenaar van 't Binnenland, is altijd op "de tuin" te vinden. Daarnaast zijn er een aantal zaterdaghulpen en vrijwilligers werkzaam.

Adres: Killenbeekweg 14, 8077 SC Hulshorst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0341-451472
Stad: Hulshorst
Route: Killenbeekweg 14
Postcode: 8077 SC


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Phlox kwekerij Gelderland
Recensies
Altijd gezellig en goed, gaat buiten het standaard assortiment, Willem heeft er bovendien plezier in en verstand van. Ga zo door.
Keurig geordende tuin. Veel phloxen o. a. Geurende bontbladige bijzondere soorten. Volgende zomer nieuwe soorten die je alvast kan bekijken. Mensen Ga Genieten! !!
Een tuin waarin je lekker kunt rondneuzen, meer bijzondere variëteiten aan planten vindt dan in standaard tuincentra. Goede adviezen krijgt, en soms een "bakkie".
Fk goeie om te kijke
Leuk om te leze
Prachtige collectie floxen, goede adviezen en aardige mensen. De 5 gekochte soorten Phlox paniculata zijn bovendien volledig hittegolfbestendig: wij komen zeker terug.
Geweldige kwekerij vol spannende bijzondere planten. Een pareltje tussen het commerciële tuincentrum geweld. Gepassioneerde eigenaar
Weinig keus zag er saai uit voortaan ergens anders heen
Prima tuincentrum je kunt er rustig rond kijken en als je vragen hebt kun je ze stellen en krijg je prima advies. Wij komen er graag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid