facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum Het Oosten

Tuincentrum Het Oosten
Adres: Aalsmeerderweg 393 , Aalsmeer 1432 EB, NL
Telefoonnummer: 0297 324 026
Stad: Aalsmeer
Route: Aalsmeerderweg 393
Postcode: 1432 EB


Openingstijden

Maandag: 08:30-18:00
Dinsdag: 08:30-18:00
Woensdag: 08:30-18:00
Donderdag: 08:30-18:00
Vrijdag: 08:30-21:00
Zaterdag: 08:30-17:30


op zoek naar gerelateerd: tuincentrum het oosten folder, tuincentrum het oosten parasols, tuincentrum het oosten openingstijden, tuincentrum het oosten te aalsmeer, tuincentrum het oosten tuinmeubelen, eigenaar tuincentrum het oosten, tuincentrum het oosten haarlem, tuincentrum het oosten bezorgen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Fantastisch! T was een pokke eind rijden maar dat was het zeker waard. Leuker als de Efteling.
Wat een enorm tuincentrum! Wij zijn hierheen gegaan voor de kerstshow en het was heel mooi en leuk. We hebben onze ogen uitgekeken. De winkel is heel erg netjes en ordelijk. Erg fijn om rond te lopen.
Super groot tuincentrum. Heel groot aanbod en heel ruim opgezet. De afdeling kamerplanten is echt geweldig en niet te vergelijken met andere tuincentra, wat een feest om doorheen te lopen. Hele grote kas, prachtige planten. Prijs is ook goed.
Ik ben niet zo van het posten van reviews maar deze ervaring wil ik graag delen. Ik dacht, als vrouw alleen, even een flinke bol catalpa te kopen. Zag een prachtig exemplaar maar die bleek vanzelfsprekend niet alleen te tillen. Allereerst werd ik geholpen door een zeer vriendelijke dame met tillen in het karretje. Bij de kassa brak het zweet me uit want hoe krijg ik deze boom in m’n eentje in de auto? Er kwam direct een man aangesneld die hem keurig in mijn auto heeft gelegd en nog wat goede tips gaf over de verzorging. Ik voelde me haast bezwaard maar wat een klantvriendelijkheid, dit kom je niet vaak meer tegen. Bedankt vrouw en man voor jullie hulp, de mooie boom staat prachtig op z’n nieuwe plek en zonder jullie hulp had het er heel anders bijgestaan ;
Mooi tuincentrum we waren er al een aantal jaar niet meer geweest maar konden wel zie. Dat het behoorlijk gemoderniseerd is. De kerst show was ruim, groot en met ruime keuze dus top. Voordeel is de mega grote parkeerplaats en de ruime opzet van het tuincentrum.
Het super grote assortiment is een pluspunt, je vindt er altijd wel wat je nodig hebt! Je raakt er zonder de bordjes snel verdwaald. Ranzijn is wat overzichtelijker en oogt/voelt daarmee rustiger. De klantvriendelijkheid is niet zo goed. Er wordt geen korting gegeven op producten met gebreken, bijv waar vlekken op zitten, een kattenmandje dat niet goed gestikt is en showmodellen die duidelijk al een aantal keer gebruikt zijn. 'Doet het nog prima, was het antwoord van de medewerker'... Ook hangen er tig uitgeprinte bordjes met aanwijzingen. Maak 1 overzichtelijk bord met een regelement zou ik zeggen!
Veel keuze uit plantjes en bloemetjes. Voor je tuin andere benodigheden zoals bezems, hark, bloempotten en nog veel meer keuzes. Betaalbaar niet duur. Je kan eten en drinken. Ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Kortom kom zelf kijken, nooit geweest maak ik er dagje uit
Heel groot tuincentrum. Enorme hoeveelheid en bijzondere tuinmeubelen, loungesets, parasols, beelden, buitenplanten, kamerplanten, bomen, perkgoed, interieurs, meubelen etc. Groot parkeerterrein en lunchcafé.
Ruime parkeerplaats , een prachtig groot tuincentrum . Met een enorme grote kerstshow. Vriendelijk personeel. Er is een eetcafé aanwezig voor een hapje en een drankje . Ook toiletten zijn hier te vinden . Alles op tuingebied is hier te vinden , een grote kas met kamerplanten , een kas met potten en vazen , 1 met tuingereedschap . Kortom zeker een bezoek waard .
Tuincentrum: Aanbod en prijs: Het aanbod van het tuincentrum is erg uitgebreid en veelzijdig. Er zijn genoeg planten te koop voor een erg leuke prijs. Van een Euro tot zo hoog je maar kan bedenken. Er is een grote tuinmeubel hal, een vijver waar je voor 50cent karpers kan voeren. Een dieren afdeling. Vijver en aquaria benodigdheden met vissen. En nog heel veel meer. Verder - parkeren is gratis en op eigen terrein - enorm overdekt - buiten corona om een cafetaria en speelplaats - gratis dozen na de kassa's om mee te nemen voor bijvoorbeeld het vervoeren van planten - aardig personeel. Bij ons deed de voer machine het niet voor vis. We kregen de 50cent terug zonder problemen. Verder altijd aardig en vakkundig. Kerst De kerst afdeling is altijd erg groot en mooi versierd. Veel verschillende stijlen te koop, leuk voor de kinderen en van alles wat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid