facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum het Oosten

Tuincentrum het Oosten

Info

Tuincentrum het Oosten uit Aalsmeer is met ruim 80.000 vierkante meter het grootste en meest veelzijdige tuincentrum van Nederland.

Adres: Aalsmeerderweg 393, 1432EB Aalsmeer
Telefoonnummer: (0297) 32 40 26
Stad: Aalsmeer
Route: Aalsmeerderweg 393
Postcode: 1432EB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: tuincentrum het oosten folder, tuincentrum het oosten parasols, tuincentrum het oosten openingstijden, tuincentrum het oosten haarlem, tuincentrum het oosten tuinmeubelen, tuincentrum het oosten eigenaar, tuincentrum het oosten te aalsmeer, tuincentrum het oosten partytent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bloemenveiling Aalsmeer Bloemenveiling Aalsmeer 3 km Mooie overzichtelijke veiling, met een ruim aanbod van planten, snijbloemen etc.
Plantje.nl Plantje.nl 12 km Pakket nog niet verkregen, ik zou blijkbaar niet thuis zijn geweest en ik moet hen nu...
Recensies
Mooi tuincentrum we waren er al een aantal jaar niet meer geweest maar konden wel zie. Dat het behoorlijk gemoderniseerd is. De kerst show was ruim, groot en met ruime keuze dus top. Voordeel is de mega grote parkeerplaats en de ruime opzet van het tuincentrum.
Wat een enorm tuincentrum! Wij zijn hierheen gegaan voor de kerstshow en het was heel mooi en leuk. We hebben onze ogen uitgekeken. De winkel is heel erg netjes en ordelijk. Erg fijn om rond te lopen.
Tuincentrum Het Oosten is een ruim opgezet tuincentrum te Aalsmeer met een zeer uiteenlopend assortiment, variërend van indrukwekkend grote tropische planten die men normaliter in een botanische tuin zou treffen maar in dit tuincentrum te koop zijn tot kleinere betaalbare planten, Aziatische beelden van verschillend formaat variërend van klein tot enorm, meubels en home decoratie, kerstspullen en natuurlijk de nodige producten voor de verzorging van planten. U kunt er uren doorbrengen, dus trek comfortabele schoenen aan.
Heel veel oppervlakte, veel wat grotere planten. En dat zie je niet vaak! Niet veel exclusieve planten. Planten zijn groter en goedkoper dan bij ons. Restaurant stelt niet veel voor.
Tuincentrum: Aanbod en prijs: Het aanbod van het tuincentrum is erg uitgebreid en veelzijdig. Er zijn genoeg planten te koop voor een erg leuke prijs. Van een Euro tot zo hoog je maar kan bedenken. Er is een grote tuinmeubel hal, een vijver waar je voor 50cent karpers kan voeren. Een dieren afdeling. Vijver en aquaria benodigdheden met vissen. En nog heel veel meer. Verder - parkeren is gratis en op eigen terrein - enorm overdekt - buiten corona om een cafetaria en speelplaats - gratis dozen na de kassa's om mee te nemen voor bijvoorbeeld het vervoeren van planten - aardig personeel. Bij ons deed de voer machine het niet voor vis. We kregen de 50cent terug zonder problemen. Verder altijd aardig en vakkundig. Kerst De kerst afdeling is altijd erg groot en mooi versierd. Veel verschillende stijlen te koop, leuk voor de kinderen en van alles wat.
Ruim opgezet tuincentrum met brede paden. Uitgebreid kerstassortiment. Goed toegankelijk met een rolstoel
Gezellige en supergrote kerstshow in dit tuin centrum, Volgend jaar weer !
Leuke tuincentrum , heel groot. Als wij hier zijn is het altijd weer een uitje .
Tja een grote oppervlakte met veel artikelen. Zeker de moeite waard rond de kerst veel artikelen voor in de kerstboom enzo. De kerstshow heeft niet het allure van bv een Intratuin Ter Aar. Deze is enkele klassen hoger. Men heeft wel zijn best gedaan maar een gezellige sfeer ontbreekt gewoon. Je zou om te beginnen zwarte doeken tegen het dak kunnen hangen. Zomaar een idee.
Tent ziet er oud uit, maar wel alles te vinden wat met de tuin te maken heeft. De BBQ afdeling mag wel is uitgebreid worden met iets anders dan weber. Groot assortiment kerst spullen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid