facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum Global Garden

Tuincentrum Global Garden
Adres: Hillegommerdijk 554, 2136KX Zwaanshoek
Telefoonnummer: 0235842354
Stad: Zwaanshoek
Route: Hillegommerdijk 554
Postcode: 2136KX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Global Garden Kerstshow 2021, Global Garden overgenomen, Global Garden products, Global Garden cadeaubon, Global Garden vacatures, Global Garden kleding, Global Garden bomen, Global Garden potgrond
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nick Vester Tuinen Nick Vester Tuinen 2 km Aardige hovenier, heeft veel kennis en maakt prachtige tuinen en terrassen.
TotalGreen Holland TotalGreen Holland 2 km Vertaald door Google Ik heb in het verleden veel succes gehad met de TotalGreen kweek...
Recensies
Ruime keuze, goede producten, vriendelijk personeel, voldoende parkeergelegenheid
Grote assortiment aan planten, struiken, bomen, gereedschap voor de tuin en ook wat voor de terras. Het is fijn winkelen.
Mooi onderhouden, groot en bijzonder aanbod van kamerplanten. Aardige medewerkers die goed met je meedenken en klantenservice belangrijk vinden en dat merkte ik. Mooie greenwall en een mooie indeling!
Mijn favoriete tuincentrum. Goeie kwaliteit, leuk personeel. Klein tuinonderhoud laten doen, super goed gedaan en tegen redelijke prijs. En mooie kerstshow in december met prachtige decoratie spullen.
Prachtige winkel mooie planten, zou hier uren kunnen doorbrengen.
Inmiddels heeft Global Garden een andere eigenaar gekregen. Mijns inziens is de service en kwaliteit hetzelfde kwaliteit gebleven als voorheen. Maar dat kan je natuurlijk het beste ervaren als de Coronacris zodanig voorbij is dat we weer normaal kunnen winkelen.
Super mooi en groot tuincentrum,met heel veel keus En hele goede service en hulp !
Mooi tuincentrum. Sinds de overname mooie veranderingen. Volop keus /assortiment.
Heel vriendelijk personeel! Hele goede grote collectie kamerplanten met veel bijzondere soorten. Het personeel heeft echt passie voor de planten, dit is te merken. Zelfs nog een variegated monstera die heel beschadigd was voor een goede deal kunnen scoren, mega blij mee! Zeker de trip waard!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid