facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum Gaardenier

Tuincentrum Gaardenier
Adres: Walperterwei 47-B, 8731CD Wommels
Telefoonnummer: +31515332900
Stad: Wommels
Route: Walperterwei 47-B
Postcode: 8731CD


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tuincentrum Friesland, Tuincentrum Friesland zondag open, Tuincentrum Witmarsum corona, Groencentrum, Openingstijden Groencentrum Witmarsum, Koopzondag tuincentrum Witmarsum, Witmarsum tuincentrum aanbiedingen
Recensies
Fijne zaak met aandacht voor je. Een persoonlijk bloemetje maken? Geen probleem. Doen ze voor. Verder genoeg keuze in bloemen, planten, gereedschap en interieur.
Ik kwam hier vroeger veel toen ik id buurt woonde, ik vond het tuincentrum wat verdrietig ogen... geen sneuphoek, wel goede kantjes steker vd grasranden. Ik mis wat 'aktie in de tent'. Van een tuincentrum moet je mi 'hebberig' worden .
Super leuk tuincentrum, mooi klein en dus is alles snel te vinden als je een beetje haast hebt. Wijde keus aan planten en zaden, mooi goedkoop.
Prachtige bloemen en planten voor binnen en buiten. Ook hele mooie bloempotten voor in huis en buiten. Hele vriendelijke mensen.
Mooi assortiment, goede service. Mooi klein familie bedrijf.
Prachtige winkel en hele gezellige en lieve familie
Gezellige sfeer, vriendelijk en behulpzaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid