facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum Frank Meester

Tuincentrum Frank Meester

Info

Tuincentrum Frank Meester is hèt tuincentrum voor uw tuin,dier en interieur. Ons team bestaat uit vakkrachten die jou kunnen helpen jouw droomtuin te maken



"Tuinadvies, leveren en adviseren beplanting"
Adres: Handelsweg 6, 9804 TK Noordhorn, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0594-507125
Stad: Noordhorn
Route: Handelsweg 6
Postcode: 9804 TK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Frank Meester Facebook, Welkoop Noordhorn, Frank Meester Fotografie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hummel Tuintotaal Hummel Tuintotaal 528 meter Fijn geholpen... Nu hopen op een Prachtige tuin. Komt goed
Recensies
Niet een standaard tuincentrum zoals de Intratuin of de tuinland, Frank meester is wat kleiner opgezet maar daardoor veel persoonlijker. Wellicht is het assortiment iets minder uitgebreid, desalniettemin is hier voldoende op voorraad en anders kan het besteld worden. Wat de kosten betreft is hier wellicht geen laagste prijs garantie, echter is alles eerlijk geprijsd én krijg je hiervoor wel een uitstekende service en personeel welke verstand van zaken heeft en met je meedenkt. Er is ruimte voor overleg, aankopen kunnen gebracht worden of de aanhanger kan even mee, vriendelijk en toegankelijk. Voor mij was het eerste bezoek hier een aangename verrassing!
Mooie winkel genoeg keuze, personeel altijd bereid voor advies
Normaal zou ik wel hoger geven, maar het tuincentrum gaat per 15 oktober sluiten en er is nu opruiming uitverkoop. Het assortiment is op het eind.
Heel fijn tuincentrum. Ruim aanbod en zeer goede kwaliteit. En wij vinden dat ze passende prijzen hanteren. Ook heel goed en betrouwbaar advies. Leuk om er planten te halen. Aan te bevelen.
Kompleet tuincentrum met een geweldige service. Boom dood , geen probleem, gewoon een nieuwe zonder kosten gekregen. TOP.
Kennis van zaken, goed advies, en goede service
Kleiner tuincentrum wat wel leunt naar de ideeën van de grote jongens qua inrichting en assortiment. Prijsniveau daardoor? veel hoger dan verwacht. Planten ook zeker niet wat je van de prijs mag verwachten. Best veel droog en beschadigd, vraag me dan ook af hoe dit er uit ziet als het warmer en drukker wordt... Sfeer ok, maar niet de omrit waard.
Hele mooie planten en super vriendelijk personeel! Ik kom er graag als uitstapje : af en toe aan de wat prijzige kant, maar je krijgt er echt wat voor terug. Super kwaliteit!
Helaas Stopt dit bedrijf binnenkort. Nu de gelegenheid met flinke korting te kopen uit groot assortiment. Deskundige bediening.
Fijne plek om planten en andere zaken voor in de tuin te kopen. Goedkoper dan grotere ketens! Zeer ruime keus en goed advies. Aanwinst voor Noordhorn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid