facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum de Oosteinde

Info

Tuincentrum de Oosteinde met Tuincentra in Hillegom, Vijfhuizen, IJsselmuiden en Zeewolde

Geschiedenis

Tuincentrum de Oosteinde voor al u huis en tuin artikelen.
Wij verkopen een groot assortiment tuinplanten, kamerplanten, tuinmeubelen en dierenartikelen.
ook op onze webshops:
http://www.deoosteindeonline.nl
http://www.koopzaden.nl
http://www.koopbloembollen.nl

kunt u terecht voor zaden, bloembollen, tuinmeubelen en nog vele andere tuinartikelen.

Producten

tuinmeubelen, tuingereedschap, zaden, meststoffen, bestijdingsmiddelen, Elho pure potterie, tuinplanten, kamerplanten

Adres: Zandlaan 22, 2181HS Hillegom
Telefoonnummer: 0235846338
ln.ednietsooed@ofni
Stad: Hillegom
Route: Zandlaan 22
Postcode: 2181HS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: tuincentrum de oosteinde hillegom hillegom, tuincentrum oosteinde aalsmeer, tuincentrum de oosteinde vijfhuizen vijfhuizen, aanbiedingen tuincentrum oosteinde, oosteinde hillegom folder, tuincentrum bennebroek, oosteinde hillegom openingstijden, tuincentrum haarlem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sierbestrating en Hovenierscentrum Oosteinde Sierbestrating en Hovenierscentrum Oosteinde 192 meter Je wordt vriendelijk geholpen. Niet opdringerig. Ze denken met je mee. Uiteindelijk e...
Jonkheer Plantencentrum Jonkheer Plantencentrum 2 km Klein tuincentrum met tuin- en kamerplanten. Geen bijzondere sortering of assortiment...
Queen Flowerbulbs Queen Flowerbulbs 4 km Bloembollen van perfecte kwaliteit en zorgvuldig verpakt voor verzending.
Recensies
Heel fijn tuincentrum met heel fijne medewerkers die veel weten en alles doen om je te helpen. Mooie en verzorgde planten en altijd alles heel netjes. Ook heerlijke koffie en broodjes in het restaurant.
Mooi tuincentrum met ene leuk spelen gedeelte voor de kinderen. De winkel is netjes opgezet en je kunt er lekker koffie drinken. Het personeel is erg vriendelijk en is behulpzaam.
Weinig kassa's open bij grote drukte. Bijna aan de beurt, en dan zegt de cassiere doodleuk dat ze wat gaat drinken, en dat we maar in de andere 2 lange! rijen moeten gaan staan. Eenmaal aan de beurt troffen we nog een zeer onvriendelijke cassiere. Wij gaan niet meer terug!
Leuk tuincentrum, en de kerstafdeling word mooi. Leuk zitje met lekkere koffie en appeltaart. Zelfs buiten kan je zitten en er zijn dieren en een speeltuin.
Heerlijk tuincentrum om een paar uurtjes rond te kijken. Fantastisch aanbod van alles voor de tuin.
Heel ruim opgezet tuincentrum met een groot assortiment en hele ruime keuze aan planten, potten en andere benodigdheden. En zeer goed betaalbaar. Ik ga zeker vaker naar dit tuincentrum.
Mooie sortering binnen en buiten planten Heel vriendelijk personeel en erg behulpzaam
Prettige winkel, geduldig personeel met kennis van zaken. Winkel is ook in rolstoel goed toegankelijk. Ben je alleen in een rolstoel dan is er personeel die je graag helpt met de boodschappen. Wel even vragen, maar dan komt er ook iemand die alle tijd voor je neemt.
Heerlijk om te winkelen hele vriendelijke mensen mooie planten heel veel frisdrank gewoon om alleen te gaan kijken is al leuk.
Top tuincentrum! Middelgroot tuincentrum met uitgebreid assortiment. Uitmuntende service en zeer vriendelijk personeel. Tevens zeer redelijk geprijst! Locatie is een beetje lastig te vinden als je niet bekend bent met de omgeving.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid