facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum de Mooij

Tuincentrum de Mooij

Info

Tuincentrum de Mooij is al jaren één van de meest toonaangevende tuinwinkel van de regio.

Geschiedenis

Van plant tot bbq, van tuinmeubel tot hondevoer. Bijna alles kunt u bij ons vinden!
Vakkundig en gezellig personeel, gratis koffie en gratis parkeren voor de deur! Wat wilt u nog meer?



"Tuincentrum de Mooij in de buurt van Leiden biedt alles wat u nodig hebt voor huis en tuin, het hele jaar door. Bezoek onze winkel iedere werkdag van 8.30 tot 18.00 uur."
Adres: Noordwijkerweg 36, 2231 NL Rijnsburg
Telefoonnummer: 0714080959
Stad: Rijnsburg
Route: Noordwijkerweg 36
Postcode: 2231 NL


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:30
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tuincentrum de Mooij folder, Tuincentrum de Mooij kerstshow, Tuincentrum de Mooij vacatures, De Mooij vuurwerk, Tuincentrum de Uiver, Tuincentrum Katwijk, Tuincentrum De Bosrand, Tuincentrum Noordwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Welkoop Rijnsburg Welkoop Rijnsburg 284 meter Vriendelijk personeel waar je goed advies van kan krijgen. Breed assortiment
úw topSlijter úw topSlijter 866 meter Grote sortering dranken en wijnen. Deskundig personeel.
Recensies
Leuk tuincentrum, nette prijzen en vriendelijk personeel. Ook de lunchroom is een aanrader! Het 12 uurtje is leuk geprijsd en hiervoor krijg je heerlijke broodjes.
Erg tegengevallen. Absoluut niet de moeite waard voor een bezoek!
Super netjes alles,strak gepresenteerd. Echt geel erg mooi en netjes. Hier wordt ik super blij van. Nette presentaties de vloeren zijn netjes niet stoffig overal. Je wordt aangesproken door het personeel wat je overigens maar weinig mee maakt in een tuincentrum. Dit is goed voor de verkoop maar ook zeker voor de klant . Het is fijn als je als klant aangesproken wordt en geholpen wordt met de aankoop. Hier weten ze gewoon hoe het hoort dit is hoe een tuincentrum hoort te zijn.
Leuke kerst afdelingen. we hebben een rondje gelopen lekker sfeervol en huiselijk. En het was er niet druk. Voor onze jongen nog even bij het vuurwerk gekeken collectie is wat klein nog.
Prima collectie aan wat een mens kan verwachten in een tuincentrum. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Mooi tuincentrum met zeer veel keus in planten, bloemen, tuinsets en diverse leuke accessoires en een uitstekende service. Dikke pluim op Goede Vrijdag tuinset gezien, het zou mooi weer worden en ik wilde de set eigenlijk gelijk hebben. Gewoon gevraagd en gelijk dezelfde dag geleverd, verpakkingsmateriaal weer retour dus geen rommel. .
Jammer dat de lunchroom dicht was ivm personeels tekort.
Eergisteren nam ik contact op met Tuincentrum de Mooy , ik werd door een vriendelijke mevrouw te woord gestaan, ik was opzoek naar een Calathea plant. Ik had zelf thuis al een grote pot daarvoor.Ze vertelde mij hoe dat te kunnen doen, en dat ze mij daar mee zouden helpen. De dag dat ik wou komen was zij er niet, maar zou het door vertellen aan haar collega. Ben gisteren fijn geholpen ,en de planten werden al netjes in een binnenpot geplant, met hydrokorrels potaarde, en als toplaag met schors.
Gezellig gewinkeld en ze hebben een groot en mooi assortiment. Vriendelijk personeel wat goed samen werkt en elkaar helpt.
Prachtig tuincentrum met vriendelijk kundig personeel. Lunchen of een kop koffie in de Serre is een aanrader. Lekker en gezellig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid