facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum de Bolusberg

Tuincentrum de Bolusberg

Info

De Bolusberg is een tuincentrum en een hoveniersbedrijf! Het tuincentrum heeft een groot assortiment waaronder ook een flinke collectie vuurwerk!

Geschiedenis

Ons gezellige tuincentrum kent een onverwacht groot assortiment waar u terecht kunt voor al het groen op en rond om het huis. Het professionele team van het hoveniersbedrijf verzorgt aanleg en onderhoud van tuinen voor zowel particulieren als bedrijven.

Adres: Boerenweg 7, 4622 RT Bergen op Zoom
Telefoonnummer: 0165303708
Stad: Bergen op Zoom
Route: Boerenweg 7
Postcode: 4622 RT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tuincentrum Kruisland, Tuincentrum Putte nederland, Frisdrank discounter bergen op zoom, Planten kopen Roosendaal, Goedkope kwekerij, Plantencentrum in de buurt, Tuinplanten Dordrecht, Plantenkwekerij Wouw
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scandivik Scandivik 5 km Super leuke topkwaliteit huisjes. En een hele fijn, persoonlijke service. We werden e...
W&M Tuincomfort W&M Tuincomfort 6 km Ons hoveniersbedrijf richt zich op het aanleggen en onderhouden van tuinen voor zowe...
Recensies
Best een aardig tuincentrum om eens geweest te zijn, niet heel groot maar ook best prijzig. Planten die ik gekocht heb waren wel van goede kwaliteit maar niet veel keuze. Artikelen voor binnen vond ik wat gedateerd en ook aan de prijzige kant. Wilde wat blikjes kattenvoer meenemen maar deze waren al bijna 3 maanden over de datum dus maar laten staan Het tuincentrum is toegankelijk voor mindervalide mensen en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur. Verder vond ik het ook jammer dat ik van een hoop dingen niet goed de prijs kon vinden dus ook maar laten staan want ik had geen zin om bij ieder artikel het te gaan vragen.
Zojuist plantjes gekocht. Eens maar nooit meer. Wat onfatsoenlijk. Meneer moet eerst 5 minuten een niet zakelijk telefoongesprek voeren voor hij naar de kassa kwam. Vervolgens slaat hij zonder zijn prive telefoongesprek af te breken de producten aan op de kassa en laat ons pinnen. Spreekt ons niet aan. Neemt net de moeite om te vragen of het zo meegaat. Zelden zoiets meegemaakt. Kennelijk is de verkoop van planten geen corebusiness.
Klein, maar hebben wel leuke planten. Vriendelijk personeel.
Leuke plantjes en de prijs valt hardstikke mee.
Plantplan voor onze borders en netjes thuisbezorgd, goed verzorgd
Ruim assortiment planten en wat woonaccessoires, én blikjes frisdrank in bulk én diervoeding. Alles wat je zoekt onder één dak, met altijd behulpzame en ontzettend aardige medewerkers! Ook met heel warm weer staan de planten er perfect bij!
Super leuke winkel
Minder duur dan de reguliere tuincentra! Bezoekje waard Groot assortiment voor zowel binnen- als buitenplanten...
Vuurwerk op gehaald vandaag. Alles stond netjes tentoongesteld, al had ik zelf al via de website besteld. Mooie prijzen en goed vuurwerk. Op de site staan ook filmpjes van de vele cakes zodat je een goede keuze kan maken. Vriendelijk personeel. En verder ook een leuk tuincentrum met alle benodigdheden
De keus is wat kleiner dan bij grote tuinventra, maar qua planten zeker voldoende. De interieur artikelen zijn echter niet van deze tijd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid