facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum De Aadijk

Tuincentrum De Aadijk

Info

Het knusse tuincentrum met aandacht en respect voor de natuur. Perkgoed, kuipplanten, hanging baskets. Het hele jaar door biologische groenten en fruit.

Geschiedenis

Tuincentrum de Aadijk is een knus tuincentrum met aandacht en respect voor de natuur.

U kunt bij ons terecht voor een gevarieerd aanbod aan perkgoed, kuipplanten en schitterende Hanging Baskets uit onze kwekerij. Bijzonder is dat wij de planten kweken op een biologische basis.

De Hanging Basket (engelse stijl) is daarbij onze specialiteit. U treft bij ons baskets in vele kleurenvariëteiten aan. Voor degenen die geen geschikte “hangplek” in de tuin hebben bieden wij een staande variant aan.

Wat veel mensen niet weten is dat wij het hele jaar door biologische groente en fruit verkopen. Ook een abonnement op de Vitatas behoort tot de mogelijkheden.

Wij nodigen u van harte uit eens een kijkje te nemen in ons bedrijf.

Overzichtelijk en met persoonlijke aandacht voor uw tuinwensen.

Adres: Almeloseweg 75, 7610 AD Almelo
Telefoonnummer: 0546492311
ln.kjidaamurtnecniut@ofni
Stad: Almelo
Route: Almeloseweg 75
Postcode: 7610 AD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: tuincentrum aadijk openingstijden, tuincentrum vriezenveen, tuincentrum aadorp, tuincentrum almelo, aadijk 66 almelo, aadijk almelo te koop, aadijk almelo nieuwbouw, aadijk 23 almelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Woody Garden Woody Garden 3 km Wij hebben gekozen voor een douglas overkapping met polycarbon platen. Alles wat mis...
Intratuin Intratuin 4 km Sinds de indeling aangepakt is, is het een stuk leuker, en gezelliger rondstruinen da...
Recensies
Echt een specialist in een jarigen! Heel groot assortiment van potten en hangers van super kwaliteit! En hele vriendelijke mensen!
Geweldige bio winkel en lekker in de buurt. Heel erg bedankt voor de donatie van het voer voor de honden en katten van onze stichting Lonely Dog's
Zeer toegankelijk en vriendelijk personeel en een ruim aanbod aan mooie planten voor weinig. Een tuincentrum waar een klant nog echt koning is.
De mooiste hanging baskets zijn hier te koop!!
Mooie zomerbloeiers! Altijd elk jaar halen we er hier een paar op. Het hele zomerseizoen kunnen we er van genieten. Ook als je vragen hebt of je bent wat anders nodig, ze helpen je graag !
Hier moet je zijn voor ontzettend kleurrijke bloemhangers
hulpzaam en van eerlijke en duidelijk informatie voorzien om de aangekochte planten te verzorgen wat voor een leek als mij wel zéér prettig !! KLANT VRIENDELIJKE benadering wat zéér prettig is!!!!
Een prachtig mooie tuin centrum. Met zeer vriendelijke personeel.. De prijzen vallen ook mee. Ga er zekers nog eens heen.
Fijn om daar inkopen te doen. Ik ben heel fijn geholpen door de oudere dame. Zeker aan te bevelen.
Heel mooie planten voor een goede prijs. Aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid