facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum Burgum

Tuincentrum Burgum

Info

Tuincentrum Burgum is gezellig tuincentrum in het dorpje Burgum in Friesland. U kunt er terecht voor o.a snijbloemen, perkgoed & vaste planten, maar ook voor zaden en tuinaanleg

Adres: Nieuwstad 15, 9251 LN Bergum
Telefoonnummer: 0511-464163
Stad: Bergum
Route: Nieuwstad 15
Postcode: 9251 LN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Nieuwe bloemenwinkel Burgum, Douma Burgum Openingstijden, Frits bloemen Burgum, Fleurop Burgum, Tuincentrum Burgum berichten Facebook, Tuincentrum Hurdegaryp, Pluk de Dei Burgum, Bloemenzaak Bergum
Recensies
Verkeerde informatie gegeven aangaande vlinderlavendel deze zou winterhard zijn aldus een medewerker. Navraag bij 2 tuincentra in Hurdegaryp bleek dit onjuist te zijn staat nb ook gewoon op internet, had helaas mijn gsm niet bij mij ten tijde van de aankoop. Bij terugbrengen van de plantjes binnen 2 uur na aankoop kregen we te horen dat 'levend materiaal niet werd teruggenomen'. Daar sta je dan.. Jaren voor tig euro hier gekocht, mij zien ze hier niet weer..
Uitgebreid assortiment, vriendelijk personeel.
Alles te koop voor sier en moestuin
Mooie zaak en vriendelijk personeel zeer behulpzaam
Voor een tuincentrum niet bijzonder duur, sommige dingen ook tamelijk vriendelijk geprijsd. De uitstraling van dit tuincentrum vanaf de weg is ronduit belabberd en ook van binnen vind ik het al bijna op vergane glorie lijken. Dit moet toch écht beter kunnen!
Tuincentrum is veranderd - verbouwd. Je moet het hebben van de buitenplantjes. Waar je voorheen veel Keus had in potten voor kamerplanten valt dat nu erg tegen. Je wordt ook gedwongen door de hele zaak te lopen voor alleen bosje snijbloemen. Deze staan nu in een zeer donker koel afgezonderd stuk van de zaak en leuke aanbiedingen heb ik ook niet meer gezien. Alleen de duurdere losse snijbloemen en complete bossen beginned van toch al gauw €13.00 en hoger. Zo hoeft het van mij niet meer. Ga dan wel naar intratuin. Daar heb je keus in alle prijsklassen..en dat gaat niet ten koste van kwaliteit. JAMMER ..kwam er toch geregeld elke week of twee weken.
Een boeketje besteld via de website. Super tevreden! Van te voor gemail met wat vragen. Perfect te woord gestaan. En het boeket boven verwachting. Mooi, groot en gevarieerd. ze vond het erg mooi dus ik ben blij! Dus ja, zeker een aanrader.
Teleurgesteld in dit bedrijf. Bij de aankoop van planten voor de tuin, werden de prijzen die op de potten staan niet gehanteerd bij de kassa. Een aanbieding van twee planten voor 5 euro wordt berekend, terwijl er 1.99 op de pot staat. Bij navraag vertelde men dat het ging om oudere en jongere planten, en dat de prijs die op de potten stond niet correct was.
Top tuincentrum met vriendelijk en behulpzaam personeel. Leuke aanbiedingen, mooie producten.
Echte aanrader, sterke planten voor weinig geld. Bijna alle planten in onze tuin van 900 m2 komen bij dit tuincentrum vandaan. Goede informatie, fijn personeel met verstand van zaken. De kleine planten van 3 voor 5 euro zijn inmiddels in 5 maand tijd uitgegroeid tot grote sterke planten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid