facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum Bodenstaff

Tuincentrum Bodenstaff

Info

Tuincentrum Bodenstaff; alles voor uw huis, tuin & huisdier onder 1 dak!

Geschiedenis

Ons tuincentrum heeft een oppervlakte van ruim 5000 m2, met voor ieder wat wils. Een breed assortiment aan binnen- en buitenplanten, en een grote snijbloemenafdeling. Ook hebben we een grote dierenwinkel met leuke speeltjes, diervoeding, snacks en aquariumbenodigdheden! Uiteraard is tuincentrum Bodenstaff voor cadeau- en sfeerartikelen de juiste plek. Daarnaast is er een echte koffiehoek met gratis koffie & thee! Natuurlijk hebben we ook een prachtige vijverafdeling, tuinzaden, gereedschap, verlichting, laarzen en klompen.

Adres: Kanaalweg 26, 9422 BB Smilde
Telefoonnummer: 0592412293
moc.liamg@ffatsnedobct
Stad: Smilde
Route: Kanaalweg 26
Postcode: 9422 BB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 20:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: tuincentrum bodenstaff beilen, kerstmarkt bodenstaff smilde, bodenstaff folder, tuincentrum assen, bodenstaff graszoden, bodenstaff graszoden kanaalweg smilde, bodenstaff smilde openingstijden, groenrijk assen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bodenstaff Bodenstaff 94 meter Fijn dat het ondanks de Corona toch nog mogelijk is om hier planten en bloemen te kop...
De Veenbloem De Veenbloem 942 meter Net 2 prachtige boeketten gekocht. Kleurrijke combinatie van bloemen. Lieve klantvrie...
Recensies
Fraaie winkel. Vriendelijk, deskundig personeel. Altijd behulpzaam. Momenteel oktober 2022 kamerplanten weinig geld. Volop kerstartikelen verkrijgbaar.
Mooi tuincentrum met leuke spulletjes voor huis en tuin. Assortiment anders dan andere tuincentra en daardoor leukere dingen.
Bosje bloemen gehaald, zeer netjes en correct geholpen door aardige dame.. Bodenstaff is een aanrader! 29-5 Dit keer geholpen door een zeer vriendelijke man in een scootmobiel, hij gaf ons hele goede adviezen! Alles ligt er prachtig bij... ze hebben ook een groot assortiment aan interieur dingetjes... leuk om eens rond te lopen! Bodenstaff zit aan de stille kant van Smilde tegenover het tankstation.
Wat een mooi winkelcentrum. Klant vriendelijk . Fantastisch gewoon. Van goede adviezen voorzien. Meedenkend en prijs vriendelijk.
Van alles het verkrijgen. Je wordt netjes geholpen bij vragen. Fijn tuincentrum. Ik mag er graag even heen gaan.
Echt leuke tuincentrum met vakgeleerd personeel zeer behulpzaam en vriendelijk geholpen een zaak waar ik graag mijn aankopen doe
Altijd topproducten en erg klantvriendelijk, gemoedelijke sfeer en behulpzaam personeel. Top zaak
Mooi en uitgebreid tuincentrum. Uitgebreid assortiment aan planten.erg vriendelijk Mist biologische planten.
Leuk voor de afwisseling. Weinig bijzondere binnen planten. Wel nette prijzen. Wat mij opvalt is dat ze er vaak erg droog bij staan. Personeel lijkt vaak te druk met kassa en bloemen.
Komen er regelmatig. Gemiddeld groot. Alles staat er prachtig bij. Zowel binnen als buiten. Aardig en vakkundig personeel.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Tuincentrum Bodenstaff met het openbaar vervoer


Smilde, Polakkenbrug 370 meter
20
Smilde, Polakkenbrug 380 meter
114
115

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid