facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum Almeerplant

Tuincentrum Almeerplant

Info

Groot, maar gezellig tuincentrum in Almere!

Geschiedenis

Groot, maar gezellig tuincentrum in Almere!

Onze taak

Kwalitatief hoogwaardige producten leveren voor een zeer betaalbare prijs.

Adres: Jac. P. Thijsseweg 4, 1331AG Almere-Buiten, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 036-5365007
ln.tnalpreemla@ofni
Stad: Almere-Buiten
Route: Jac. P. Thijsseweg 4
Postcode: 1331AG


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: almeerplant assortiment, tuincentrum overvecht almere, folder almeerplant, almeerplant tuinmeubelen, almeerplant klantenkaart, almeerplant vacatures, almeerplant parasols, intratuin almere
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Magic garden Magic garden 2 km Vertaald door Google thema's waren super cool, maar de muziek is MEH Origineel theme...
Recensies
Wij waren er op zaterdag 1 oktober 2022 voor de televisie opnames van de spelshow van de Vriendenloterij met Robert ten Brink. Een leuke ervaring.
Echt de leukste tuincentrum van Nederland!! Ook fantastisch lunchen scones! bij Drewes!
Viel erg tegen. Een erg volle en opgekropte winkel. Er werd geadverteerd dat er een kerstshow zou zijn, deze heb ik niet gezien. In vergelijking met de intratuin viel het erg tegen.
Altijd een fijn tuincentrum, maar nu extra mooi met de kerstafdeling.
Prachtig tuincentrum veel sortering voor zowel binnen als buiten planten. Grote parkeerplaats makkelijk bereikbaar. Een sfeervolle zaak waar je graag rondkijkt. Vanmorgen vrijdag 21 oktober 2022 even een kijkje genomen i.v.m. de Kerst in aantocht en wat hebben zij het weer mooi aangekleed het is er heerlijk om er rond te lopen en je komt helemaal al in een kerststemming , fantastisch gedaan!
Vandaag de kerstshow bezocht. Gelukkig was het binnen niet te druk. Mooie kerstshow met opstellingen in verschillende kleuren en sferen. Halverwege even gestopt voor een heerlijk drankje en hapje.
De kerstshow ziet er weer prachtig uit. Pas wel op dat Rudolf de rednose niet je auto pakt...voor je het weet heeft hij er al zijn spul in gedaan
We komen bij verschillende tuincentra, maar Almeerplant is het meest uitgebreid. Het personeel is erg behulpzaam en geeft goed advies over de verzorging van de bloemen en planten. We waren gisteren op zoek naar "hanging baskets" met violen. Die waren helaas uitverkocht. Niet getreurd: uit het magazijn werden twee "second hand" hangmandjes gehaald, die met de door ons gekozen violen gevuld werden. Prijzen? € 2,00 per mandje. € 2,00 voor het vullen met aarde en € 5,99 voor 12 viooltjes. Bovendien werd gemeld dat we een volgende keer de lege hangmandjes konden meenemen om ze te eventueel laten vullen met hanggeraniums. Dat is nog eens service!! Topzaak!
Heerlijk gegeten en gedronken. De Tiramisu Coffee was wel aan de zoete kant, maar dat hoort er stiekem ook wel een beetje bij. Als broodje gekozen voor de “Smokey Salmon”. Je komt natuurlijk niet alleen voor het eten en drinken naar Almeerplant, maar ook voor je tuin/kerst artikelen. De keuze is reuze, maar de prijs helaas ook. Meeste kerst artikelen zijn online 10-15% goedkoper, maar het is wel fijn om alles uitgestald te kunnen zien.
De Kerstshow is net open. Ziet er prachtig uit. Ik was op een rustig tijdstip op maandagochtend. Even lekker gewinkeld en op mijn gemak de Kerstspulletjes bekeken. Toen ik per ongeluk bij de pin kassa met gewoon geld betaalde, was dat geen probleem. De cassière moest daarvoor wel even naar een andere kassa. Service hoor!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid