facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuin en Dierenspeciaalzaak De Molen

Tuin en Dierenspeciaalzaak De Molen

Info

Onze Tuin en Dierenspeciaalzaak bevindt zich in het mooie Putten op de Veluwe.



"Onze winkel heeft een ruim assortiment aan verantwoorde diervoeding, accessoires, speeltjes en supplementen voor huisdieren, boerderijdieren en paarden.Tevens geven wij u graag advies over supplementen en voeding voor uw dier.Voor de tuin hebben wij een grote sortering tuinzaden, aarde, potgrond messtoffen en ook kunt u terecht bij ons voor poot- en consumptie aardappelen, voerwortels en uien."
Adres: Halvinkhuizerweg 1, 3882BE Putten (gemeente)
Telefoonnummer: 0341351430
Stad: Putten
Route: Halvinkhuizerweg 1
Postcode: 3882BE


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 08:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Broodmeel putten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenspeciaalzaak Discus van Dijk Dierenspeciaalzaak Discus van Dijk 320 meter DE dierenspecialzaak van Putten,geweldige bediening altijd nemen ze de tijd voor je,v...
Welkoop Putten Welkoop Putten 770 meter Een uitgebreide winkel met allerhande artikelen voor alleman. Zeer behulpzaam, vriend...
Animalfoodexpress.nl Animalfoodexpress.nl 945 meter Op 26-8-2022 heb ik op kiyoh een beoordeling geplaatst waar ik op terug wil komen maa...
Knaagdiervilla Knaagdiervilla 1 km Knaagdiervilla is er voor al uw op maat gemaakte verblijven en zelf gemaakt speelgoed...
Recensies
Een aantal maanden geleden ben ik in contact gekomen met Tessa en Hans van Tuin en dierenspeciaalzaak De Molen. Ik kwam er niet uit hoe ik mijn paard optimaal moest voeren, zodat hij de prestaties op hover niveau beter aankon en ook verder uit kon bouwen. Tessa en Hans hebben ongelooflijk veel tijd en energie in het voeradvies van mijn paard gestoken en zijn ook zeer betrokken. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en de verschillen die ik in de afgelopen maanden bij mijn paard heb waargenomen zijn enorm! Ik heb nu een paard dat ontzettend goed in zijn vel en vol energie zit, glanst, vrolijk is én inmiddels op ZZ-Zwaar succesvol in de sport loopt. Zonder de hulp van Hans en Tessa was dit niet gelukt. Telkens met een objectieve blik hebben ze mij ondersteund en kijken ze veel verder dan ''je kunt dit wel eens proberen''. Tessa en Hans hebben veel kennis van voeding en denken 3 stappen verder, waardoor je er ook écht veel aan hebt. Aanrader!
Wat een leuke en enthousiaste mensen. Het enthousiasme werkte ook door onze hond, die werd er ook helemaal vrolijk van. We hebben er een goed advies gekregen. Het is een mooie winkel naast de molen. Kom er zeker weer terug.
Hart voor de dieren en de winkel! Ze steunen ook goede doelen en staan altijd klaar om even advies te geven. Ook de verschillende soorten meel uit de molen, worden ontzettend lekkere broden en pannenkoeken! Al met al 100% tevreden.
Dit is een voorbeeld van hoe een zaak hoort te zijn. Bevlogen medewerkers/eigenaars, veel kennis, gezellig, menselijk en altijd betrokken. Het succes bracht even een verstoring van de leveringen maar ook dat is weer perfect in orde.
Mooi bedrijf met vriendelijke mensen. De locatie is centraal in het dorp gelegen. Het assortiment is divers voor hond,kat, paard schaap , zaden brood bak meel tuinartikelen, onkruid bestrijdingsmiddelen enz. De aardappels zijn een publiekstrekker Echt een leuke winkel met dieren voor de kinderen om te bekijken.
Wat een ontzettend leuke en sfeervolle winkel is deze speciaalzaak! Voor onze katten en vissen kunnen we alles vinden, zonder allerlei onnodige toevoegingen erin. De katten smullen van het kattenvoer! Ontzettend lieve mensen die goed met je meedenken. Is iets niet in de winkel aanwezig? Dan wordt het voor je besteld! Echt een zeer professionele en klantgerichte service!
Hele mooie sfeervolle winkel in centrum van Putten. De jonge eigenaren zijn lieve, gedreven mensen die goede service verlenen en echt met je meedenken. Ze hebben hart voor mens, tuin en dier en dat is in alle aspecten van het runnen van de winkel te merken.
Naast dierproducten ook veel keuze in bakmixen en hierbij een goed advies!
Een plaats waar het heel goed toeven is! Aardige, hardwerkende mensen met plezier in hun werk, vakkennis, behulpzaam, een ruim opgezette winkel met speciale voeding voor dieren, met leuke artikelen voor alle dieren!
mooie centraal gelegen locatie. erg vriendelijke medewerkers die veel kennis van zaken hebben en zeer ruim assortiment voor een groot aantal dieren. vergeet niet een klantenkaart te nemen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid