facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel

Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel

Info

Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel. Wij zijn niet alleen een tuincentrum maar ook een Hoveniersbedrijf voor al uw tuinaanleg en onderhoud.
Wij zijn gelegen aan de Molenweg 1A in Wervershoof.

Geschiedenis

De naam Den Heuvel komt van de plek waar onze voor- en ouders gewoond hebben en waar onze ouders in 1949 zijn begonnen in het tuinders en bloemenvak (wisselende groente gewassen met bloembollen).
In 1969 werd er omgeschakeld naar een bloemisterij met kwekerij en later kwam daar ook het tuincentrum met een hoveniersafdeling bij.
In 1989 hebben wij het overgenomen van onze ouders en hadden de plannen om te verhuizen naar een groter tuincentrum op een nieuwe locatie. Dit is ons gelukt een nieuw tuincentrum met 3500 m² kassen op 2,5 ha grond. Ons nieuwe tuincentrum werd geopend op 29 april 1999 aan de molenweg 1a in Wervershoof.



"Tuin- en bloemencentrum Den Heuvel. Een tuincentrum met alles voor binnen en buiten. Maar ook voor een mooi boeket kun je bij ons terecht in onze bloemencel.Naast een tuincentrum zijn wij ook een hoveniers bedrijf. Voor zowel particuliere als bedrijven. Kom gezellig langs."
Adres: Molenweg 1a, 1693 NS Wervershoof
Telefoonnummer: 0228581385
ln.levuehned-ct@ofni
Stad: Wervershoof
Route: Molenweg 1a
Postcode: 1693 NS


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: tuin en bloemencentrum den heuvel openingstijden, oostenrijkse hanggeraniums den heuvel wervershoof, tuincentrum medemblik, folder den heuvel, van den heuvel tuin, tuincentrum de boet, intratuin blokker
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel 178 meter Prachtige assortiment in dit tuincentrum waar je altijd vol enthousiasme geholpen wor...
Recensies
Mooi en overzichtelijk tuincentrum. Voor vijvervissen moet je echter bij de molen zijn.
Even een doosje liefde gekocht met een klein schilder standaardje en met zoveel liefde en aandacht pakte de medewerkster in een cadeau opzich.Dat ik een tweede heb gekocht en vandaag nog twee bij wil gaan halen.
Wij hebben onze tuin laten renoveren door den Heuvel. We zijn zeer tevreden over het resultaat, planning en de gezellige jongens. Een leuk bedrijf, waar we zeker reclame voor willen maken. Ook met de aftersales is het prima gesteld. Afspraken worden nagekomen. Kortom een prima partij om mee in tuin te gaan
Een gezellig knus tuincentrum. Waar je op een eerlijke manier geholpen wordt. Door mensen die je van goed advies voorzien.
Niet alleen een leuk tuincentrum, ook goeie ideeën voor tuinaanleg en perfecte uitvoering!
De hoveniers van tuin centrum Den Heuvel ,Frank en Cas hebben onze tuin weer schitterend gemaakt . Onbegrijpelijk wat die mannen er weer van gemaakt hebben .
Prachtige assortiment in dit tuincentrum waar je altijd vol enthousiasme geholpen wordt met een blije lach!!!!
Ruime keuze. Leuk opgezet. Altijd plezierig om een rondje te lopen.
Prima tuincentrum. Beleefde mensen. Goede kwaliteit spullen
Bij Den Heuvel wordt je geholpen als je daar om vraagt. Ook advies wordt met geduld gegeven. Ik kocht eens een aantal planten en een zak aarde. Bij de kassa werd me gevraagd of die aarde bedoeld was voor die planten.Ja dus. Reactie:,,Deze aarde is niet goed voor deze planten, ik pak wel even een andere voor u.'' Ik was helemaal verbaasd over de service. Probeer zoiets maar eens bij die 'tuinfabriek' die de Boet heet. Wil je advies dan weten ze het niet, geen prijs op artikelen. Als je vraagt wat het kost krijg je als antwoord: ,,vraag maar bij de kassa. Wat en verschil!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid