facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuin De Hoge Waard

Tuin De Hoge Waard

Info

Landelijke omgeving en prachtig uitzicht op de historische gebouwen van de stad Montfoort. Geschikt voor een aanzoek, fotoshoot enceremonie!

Geschiedenis

Tuin “De Hoge Waard” onderscheidt zich door een unieke ligging in een landelijke omgeving. Vanuit de tuin is er een prachtig uitzicht op de historische gebouwen van de stad Montfoort.

Adres: Doeldijk 9b, 3417 XD Montfoort
Stad: Montfoort
Route: Doeldijk 9b
Postcode: 3417 XD


Recensies
Super mooie tuin met een aantal zeer apparte exclusieve bomen. De tuin wordt door specialisten onderhouden en dat kun je wel zien. Het geheel ziet er spic en span uit. Hier en daar kun je wel zien dat de droogte zijn tol eist. Klein advies om het gras in de droge tijd niet te kort te maaien standje 7 of 8 Dat betaald zich dan gelijk uit in een vollere en mooie donker groene grasmat. Kortom een buiten gewoon fraai stukje kunstwerk.
Prachtig aangelegde locatie, voortgekomen uit passie. Dat zie je meteen terug in opzet en onderhoud. Prima locatie voor een huwelijksvoltrekking in de buitenlucht of beschermd, b.v. met partytent. Mooie fotoplek, zeker met kerktoren op de achtergrond. Aansluitend feest kan daar ook. Tip: zet een driedelige rozenboog aan de zijkant voor nog meer kleur en sfeer.
Wat een prachtige tuin en vijver, mooie trouwlocatie, lekker rustig en mooi uitzicht erachter.
Mooie plek, geweldig personeel. Droomlokatie voor een bruiloft!
Super lokatie. We hebben genoten vanmiddag!!
Mooie trouwlocatie
Prachtige trouwplek
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid