facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TUI Hoofdkantoor, Rijswijk

Adres: Volmerlaan 3, 2288GC Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: 053 4813814
Stad: Rijswijk
Route: Volmerlaan 3
Postcode: 2288GC



op zoek naar gerelateerd: TUI Rijswijk vacatures, TUI Reisbureau Openingstijden, TUI klachten mail, Hoe TUI contacteren, TUI reizen, TUI Klantenservice 24 uur, TUI Den Haag centrum, TUI contact email
Recensies
Zoals al meer genoemd veranderd TUI de vluchttijden meermaals en is er veel onduidelijkheid tot moment van vertrek en vaak sprake van vertragingen. Garanties dat je naast elkaar zit, zijn er niet. Ook niet als je hier vooraf voor betaalt. Wij hebben een pakketreis geboekt en er zou iemand op het eiland zijn die op afroep voor ons beschikbaar zou zijn, want ons hotel was te klein om standaard te bezoeken voor vragen, dit zouden we dan via de app moeten regelen. Echter werkt dit absoluut niet en het hotel had ook geen rechtstreeks nummer. In 1 chatgesprek krijg je met meerdere personen te maken die telkens weer hetzelfde zeggen en niet tot een oplossing/antwoord komen op de vraag die je stelt. Als antwoord krijg je dat je maar moet bellen naar de NL klantenservice vanaf Curaçao a 1,25 euro per minuut. Zou TUI zeker niet aanraden. Was voor ons en meerdere mensen die we deze vakantie gesproken hebben eenmalig.
Geachte TUI Group, Ik schrijf u als een bezorgde individuele dierenactivist om mijn diepe bezorgdheid te uiten over uw betrokkenheid bij het promoten van dierenleedvermaak, met name dolfijnenshows en. Het is van essentieel belang dat we erkennen dat deze vormen van vermaak ernstige gevolgen hebben voor de welzijn van de dieren die hierbij betrokken zijn Dolfijnenshows zijn vaak gebaseerd op het gevangen houden van intelligente, sociale dieren in kleine bassins die niet voldoen aan hun natuurlijke behoeften Deze dolfijnen worden gedwongen om kunstjes uit te voeren en worden vaak onderworpen aan trainingstechnieken die fysieke en mentale stress veroorzaken. Dit is verre van een natuurlijke leefomgeving voor deze majestueuze wezens. Als een toonaangevende reisorganisatie heeft u de verantwoordelijkheid om diervriendelijk toerisme te bevorderen en het welzijn van dieren te waarborgen. Ik roep u op om onmiddellijk te stoppen met het promoten van dolfijnenshows, en andere vormen van dierenleedvermaak. In plaats daarvan moedig ik u aan om te investeren in diervriendelijke alternatieven, zoals educatieve programma's en activiteiten gericht op het behoud van wilde dieren. Het is van cruciaal belang dat we samenwerken om een einde te maken aan de uitbuiting van wilde dieren en ervoor te zorgen dat ze kunnen leven in omgevingen die hun natuurlijk gedrag en welzijn ondersteunen. Ik vraag u dringend om uw beleid te herzien en zich toe te wijden aan het bevorderen van verantwoord toerisme dat in lijn is met ethische normen en respect voor dieren. Ik kijk uit naar uw actie en hoop oprecht dat TUI Group een leidende rol zal spelen in het beschermen van wilde dieren en het stoppen van dierenleedvermaak. Met vriendelijke groet, Lukasz
Verrassend Griekenland Onze eerste groepsreis. Echt verrassend. Hele slechte communicatie tussen TUI Nederland en TUI Griekenland. Reisleidster had hele andere info dan de vakantiegangers waardoor vervelende situatie ontstond. Vakantiegangers hadden info inclusief bezoek Ouzo proeferij, boottocht, gids. BIij reisreidster stond dit exclusief. Heel diverse/moeilijke groep. Veel mensen dachten het beter te weten dan de reisleidster en/of de gids. Veel "medegidsen". Wat een TOP-reisleidster. Helena, 22 jaar, eerste gidsklus. Hoop dat TUI inziet dat zij DE speld in de hooiberg is. Een diamant onder de gidsen Wens van Helena is dat zij ook op archeologische plaatsen mag gidsen. TuI koester deze gids/wees er zuinig op. Geef haar een opleiding zodat ze op archeologische plaatsen mag gidsen. Alles heeft zij opgelost. Dankzij Helena hebben wij een TOP vakantie gehad. Super Bedankt Helena, jij hebt ons een hele prettige reis bezorgd ondanks een lastige groep. Dank Cor en Noor!
Vreselijk bedrijf, achterbaks en oneerlijk. Afgeragde hotels en slechte service, Tui representatives zijn onbeschoft en komen niet opdagen op de afgesproken tijdstippen, als je een klacht hebt houden ze je aan het lijntje tot je dure vakantie weer achter de rug is. Dan mag je het proberen te regelen met after travel, helemaal een drama...nee, nooit meer TUi. Jammer dat die organisatie niet failliet is gegaan tijdens Corona, had veel vakantie leed bespaard. Tui is trouwens eigendom van een Russische oligarch. Terwijl heel de wereld Rusland in de ban doet, gaat TUi nietsontziend met de Russen in zee. Verraders !
Als ik geen sterren had kunnen geven had ik dat gedaan! TUI verkoopt wrede attracties met wilde dieren. Achter dat soort uitjes gaat veel dierenleed verborgen en dat houdt TUI mede in stand. Schrap dierenleedvermaak, wilde dieren horen in het wild. Dat dit überhaupt nog mag en kan gebeuren! Schaam je diep!
Bizar dat Tui tripjes naar SeaWorld, Seaquarium en Loro Parque aanbiedt. Hier worden in het wild gevangen dolfijnen en orka's opgesloten in kleine zwembadjes. Leuk, met zijn allen een depressieve orka bekijken... schande. Tui, stap eens de moderne tijd in. Het is 2023!
Tui verkoopt wrede dierenattracties zonder te denken aan het leed dat ze daarmee veroorzaken. Wilde dieren horen in het wild, en hebben net als de mens recht op een goed en vrij leven
TUI verkoopt wrede attracties met wilde dieren, zoals dolfijnenshows. Achter dat soort uitjes gaat veel dierenleed verborgen en dat houdt TUI mede in stand. Schrap dierenleedvermaak, wilde dieren horen in het wild. Ga niet zwemmen met dolfijnen bijvoorbeeld en protesteer op vakantie niveau door tegen de reisleiders te zeggen dat dit niet hoort.
Ik hoor dat Tui nog steeds “entertainment” met dieren verkoopt..! ?? Dat is puur dierenleed… Olifanten hoeven niet 100x per dag gewassen te worden, dolfijnen hoeven niet met mensen te zwemmen, tijgers niet gedrogeerd etc. Als je dit soort dergelijke dingen verkoopt houd je dierenleed in stand.. Dat is niet ok en niet van deze tijd, dus stop ermee!
Extreem veel dierenleed op Bali, waar TUI reizen naar aanbied. Het is zeer schrijnend om te zien. Zelfs 1 ster voor deze organisatie is nog te veel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid