facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TUI at Home Saskia Husmann

TUI at Home Saskia Husmann

Info

Denk je aan vakantie? Denk aan mij!

7 dagen per week bereikbaar per mail en telefoon.
[email protected] / 06-15004853

Geschiedenis

Een reisbureau aan huis, dat biedt een grote mate van flexibiliteit.
Als persoonlijk reisadviseur ben ik uitstekend per mail en telefoon te bereiken.
Ruime openingstijden, overdag, ’s avonds en in het weekend,
waardoor een bezoek bij u thuis op een tijdstip dat u past,
tot de mogelijkheden behoort. Een combinatie van mail, telefoon en
bezoek aan huis is uiteraard ook mogelijk.
Ik bied u maximaal gemak, tijdwinst en service en neem u al het
uitzoekwerk graag uit handen.

Denk je aan een vakantie? Denk dan aan mij



"U bent vast op zoek naar een vakantie en geen zin om dit zelf uit te zoeken? Dan bent u bij mij aan het juiste adres, ik neem al dat zoekwerk graag uit handen. Ik ben ruim 25 jaar werkzaam als reisagent, waarvan 15 jaar bij TUI, zodat ik u tot in de puntjes kan helpen aan uw droomreis.Wat zijn uw voordelen? U heeft één contactpersoon, ik ben uitstekend per mail of telefoon te bereiken. Op afspraak kom ik bij u thuis of op het werk, van Hoorn tot Medemblik en van Enkhuizen tot Alkmaar en alle dorpen die daar omheen liggen. Ook buiten kantooruren en in het weekend kom ik desgewenst bij u langs. Woont u verder weg? Geen probleem, telefonisch en per mail help ik u ook graag. Ik ben aangesloten bij ANVR en SGR."
Adres: Beurré Hardylaan 12, 1687 RD Wognum
Telefoonnummer: 0615004853
Stad: Wognum
Route: Beurré Hardylaan 12
Postcode: 1687 RD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Holidayplanners - Melanie van der Lee Holidayplanners - Melanie van der Lee 714 meter Bemiddeling bij de verkoop van reizen tussen klant en touroperator en verkoop van rei...
Hanna Swagerman / Travel Counsellors Wognum Hanna Swagerman / Travel Counsellors Wognum 900 meter Voor de perfecte vakantie, 1 aanspreekpunt op ieder moment van de dag, like mijn pagi...
Recensies
Saskia heeft ons prima geholpen met het uitzoeken van onze reis naar Gran Canaria. Wij hebben erg genoten van het mooie weer, het nette resort met heerlijk zwembad, en de omgeving. Een goede supermarkt was direct om de hoek en naast het resort een zeer goed restaurant. Las Palmas en de badplaats Arinaga bezocht en ook door de sahara van Maspalomas gewandeld. Een aparte ervaring. Een heerlijke vakantie gehad!
Saskia heeft ons uitstekend geholpen bij onze vakantie naar Kos! Ze ontzorgde ons aan alle kanten! Het inchecken werd geregeld, de vouchers werden een dag voor vertrek nog even thuis door haar persoonlijk langsgebracht, zij regelde extra beenruimte in het vliegtuig door ons heel slim bij de nooduitgang te zetten, ze regelde last minute nog even een huurauto en wij hadden het mooiste uitzicht over zee in een meer dan prachtig hotel op Kos! Dank je wel Saskia, voor een onvergetelijke vakantie samen met mijn dochter!
Vanaf het eerste contact heeft Saskia ons super geholpen! Ze dacht met ons mee en stelde op basis van onze wensen de perfecte vakantie inclusief excursies samen. Ik kan haar vanwege haar kennis, professionele aanpak en persoonlijke touch aanraden en zal in de toekomst zeker van haar service gebruikmaken.
Wij boeken vaker bij Saskia en hebben al een aantal mooie vakanties meegemaakt. Saskia is helder en eerlijk in de informatie en denkt graag met je mee! Zeker aan te raden en voor ons niet de laatste keer!!!
Saskia help je met uitzoeken en luistert goed naar je persoonlijke wensen. Zelf in de onzekere tijden met alles wat speelt op Schiphol heeft ze ervoor gezorgd dat wij ontspannen op vakantie gingen. Voor ons volgend jaar weer via Saskia!
Of het nu om een reis binnen of buiten Europa gaat, Saskia is van alle continenten thuis! Wij laten onze reis graag door Saskia regelen. Naar volle tevredenheid, voor ons lekker makkelijk en vertrouwd! De vorige keer was het India en wij zijn deze week net terug gekomen uit Griekenland. Op naar het volgende avontuur!! De wereld is als een boek. Wie niet reist, leest maar één bladzijde!!
Wij wilden met ons gezin met 2 pubers van 12 en bijna 16 een weekend naar Parijs. Aan Saskia gevraagd of ze wat leuks wist. Paar dagen er na ging al de telefoon en had ze iets gevonden. Ze stuurde het ons toe met de vraag om hier naar te kijken en te laten weten wat we hier van vonden. Eigenlijk was het meteen goed. Leuk hotel in voorstad van Parijs met een parkeerplek voor onze auto er bij. Kamer was een familiekamer voor 4 personen incl. ontbijt. De prijs was erg goed dus meteen terug gereageerd dat we graag wilden boeken. Zo prettig geholpen en snel geregeld. Saskia regelde alles voor ons en we kregen de complete boeking toegestuurd. Ook activiteiten tijdens onze reis kon Saskia voor ons boeken zoals fietstour door parijs en tickets voor de eiffeltoren. Vlak voor we weg gingen kregen we de reispapieren en wat lekkers er bij voor onderweg. Dankzij Saskia hadden we een heerlijke hotel in Parijs die aan onze wensen voldeed.
Saskia heeft mij geweldig geholpen! Professioneel, mee denkend , attent en helpt je met alle vragen! Volgende vakantie boek ik zeker weer bij Saskia!
Saskia heeft gevraagd wat onze wensen zijn en alles goed geregeld. Wij hebben een top vakantie gehad :-
Jij vraagt, Saskia draait! Geweldige reisadviseur!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid