facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuday Sports Heemstede

Tuday Sports Heemstede

Info

Tuday Sports, funsports & ski, sportshop, webshop, RenTuday verhuur, sup clinics, sup verhuur, sup les, wintersport specialist, sup verkoop.

Geschiedenis

Op woensdagmiddag donderdag, vrijdag en zaterdag is ons afhaal en service punt, webshop, outlet en skiservice geopend van 10.00 tot 17.00 uur aan de Nijverheidsweg 17 te Heemstede. Overige dagen na telefonische afspraak



"Nieuwe tijden, nieuwe kansen! Na 10 jaar Tuday Funsports & Ski, tijd voor een re-styling!' RenTuday' vakantie verhuur en meer....Een nieuwe naam, nieuwe uitstraling, logo, website en activiteiten!Onze winkel is vanaf 1 April alleen nog te bezoeken na telefonische afspraak. Bel ons even als je langs wil komen op 0639013070.Dé funsport en wintersport specialist in HeemstedeAdvies, verkoop nieuw en jong gebruikt wintersport materiaal, RenTuday verhuur, skiservice en onderhoud, booth fitting, kinder groeiplan regeling, NIEUW Ski ABOFlagshipstore van TURNER Dutch Ski Technology"
Adres: Nijverheidsweg 17, 2102 LJ Heemstede (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 0639013070
Stad: Heemstede
Route: Nijverheidsweg 17
Postcode: 2102 LJ



op zoek naar gerelateerd: ski onderhoud, ski outlet, snowboard waxen haarlem, tweedehands kinderski's, ski heemskerk, tweedehands ski's, turner skies, wintersport winkel noord holland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Turner Dutch Ski Technology Turner Dutch Ski Technology 0 meter Turner Dutch Ski Technology, wintersport hardware van Nederlandse bodem sinds 2012. O...
Recensies
Zeer teleurgesteld in deze eigenaar! 3 paar skies gebracht om bindingen af te stellen. Nog heel uitdrukkelijk gevraagd hoe dit gedaan werd. Meneer zegt dat hij 12 jaar ervaring heeft en dus wel weet wat hij doet! 2 paar bleken verkeerd afgesteld te zijn: 1 te klein, kon geen schoen in, 1 te groot, schoenen klikte niet vast. Met de laatste skies naar Noordwijk gegaan: bleek OOK verkeerd af gesteld zijn: spanningen voorkant veel te strak en achterkant veel te los. Ik heb de eigenaar na de vakantie gebeld om dit te melden. Hij kon zich hier totaal niet in vinden, dit kon absoluut niet en of wij de schoenen wel goed aan hadden geklikt? Neem je schoenen mee om te controleren of ze passen.
Goede prijzen voor tweedehands materiaal wintersport materiaal... Ik kom er echter op terug... Na koop van skies hier voor mijn dochters waren de bindingen niet goed afgesteld waardoor de skies uitgingen tijdens het skiën! Afgesteld door het lokale skibedrijf. Thuis heb ik de skies laten controleren door een andere winkel en die zei dat het troep is... Dus: niet kopen hier.
Top winkel, last minute nog een paar ski schoenen gescoord voor mijn zoontje voor een mooie prijs!
Voor het eerst met een camper op pad via Rentuday en dat is uitstekend bevallen. Er zat een goede uitleg van de camper bij en je moet even je draai vinden hoe alles werkt, maar daarna gaat alles heel soepel en ben je binnen een kwartier klaar met aankomen of vertrekken. Ook het rijden met de camper ging probleemloos en heb je zo onder de knie. Wij zijn een week weg geweest en hebben de volgende camperlocaties aangedaan: Scheers hoeve in Wapenveld Toppark 't Hulsbeek in Deurningen/Oldenzaal SVR mini-camping Wyshorne in Wijster Alle 3 totaal verschillende locaties en allen aan te raden. Alles top geregeld door Rick en zeker voor herhaling vatbaar René en Tijna
Snelle en goede service, heel vriendelijk en vakkundig. Goed assortiment, ook gebruikt! Aanrader en aanwinst in de regio, bedankt!
Al jaren het adres voor ons hele gezin voor de skispullen! Goede service, zeer veel kennis en verstand van zaken, ruime keuze!
Heerlijke winkel met goede spullen en vooral goed advies. Het personeel neemt altijd de tijd voor je om skischoen of ski's bij de persoon te vinden.
Al jaren trouwe klant voor de hele familie voor onze skispullen. Super service, ruime keuze, topkwaliteit voor goede prijs!
Hele mooie winkel, goed bereikbaar, top service en verstand van zaken
Prima skishop. Altijd fijn geholpen goede tips. Echt een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid