facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TTA Lemelerveld

Info

Tuin Ton Alferink is een hoveniersbedrijf (ontwerp en aanleg) met tuincentrum gevestigd in Lemelerveld

Geschiedenis

Wij zijn een ontwerpbureau, hoveniersbedrijf en tuincentrum in Lemelerveld, gelegen in Overijssel in het hart van Salland: tussen Zwolle en Deventer.

Door onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij in staat ter plekke een schetsontwerp te maken aan de hand van uw tuinwensen, onze ideeën, uw woonomgeving en architectuur van de woning.
Ontwerpers geven adviezen en creëren tuinen. Vakkundig opgeleide hoveniers verzorgen de uitvoering van tuinaanleg en onderhoud. Op het tuincentrum is het steeds zoeken naar nieuwe plantensoorten en materialen onze grootste uitdaging. Hier vindt u ook onze modeltuinen waar diverse tuinstijlen in terug te vinden zijn.

Adres: Nieuwstraat 17B, 8151 BB Lemelerveld, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0572 372296
Stad: Lemelerveld
Route: Nieuwstraat 17B
Postcode: 8151 BB


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 16:30

Recensies
In 2008 mijn tuin van 100 m2 laten inrichten voor € 6.000. In 2017 5 weken moeten aandringen op een offerte voor een tuin met eenzelfde maat: € 23.500. Absurde stelposten en nemen de klant niet serieus.
Prijzig en planten zagen er niet erg gezond uit
Leuke bedrijd
Goed personeel en behulpzaam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid