facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TT-wandelreizen - TT-walkingtours

TT-wandelreizen - TT-walkingtours

Info

Wandelen in kleine groepen gezamenlijk wandelpaden te wandelen en meerdaagse wandelingen te maken.
Delen pagina met vrienden wordt er op prijs gesteld.

Geschiedenis

TT-wandelreizen is geen commercieel wandelreisbureau, maar een Internationale wandelgroep om gezamelijk wandelingen op verschillende plaatsen van de wereld te maken of deel te nemen.
Een initiatief van Theo Tromp, die op vele onderdelen van de wandelsport actief is of is geweest.
Heeft een groot aantal waarderingen ontvangen van organisaties als wandelsportvereniging OLAT, wandelsportbond KNBLO, wandelsportbond NWB.
Vrijwilligers werkzaamheden gedaan voor de Lange Afstand Wandelsport (LAW), KNBLO-NL en Wandelpaden o.a. het huidige wandelnet.



"Doelstelling TT wandelreizen - wandelvakantieTT wandelreizen is geen commercieel wandelreis bureau, zoals o.a. SNP of Anders Reizen, maar een kleineschalige Internationale wandelgroep. Om gezamenlijk een wandelvakantie rondreis zowel voor single of groepsreizen in Europa, Camino de Santiago, Azië, USA, Australië of erg anders op de wereld te maken en aan wandeltochten deel te nemen. Dit kan een IML wandeltocht Internationale Marching League zijn, maar ook andere wandelingen over wandelroutes en wandelpaden de Camino de Santiago de Compostella wandelen."
Adres: p/a Sint Jansberg 67, 9292 ED Drachten
Telefoonnummer: +31495712072
Stad: Drachten
Route: p/a Sint Jansberg 67
Postcode: 9292 ED



op zoek naar gerelateerd: Wandelen met Pinksteren, Wandelen met anderen, Wandelen in groepjes van 4, Wandelsite
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Fryske 11-steden postduivenrace De Fryske 11-steden postduivenrace 750 meter De Fries elstedentocht voor postduiven. Georganiseerd door PV De Rode Doffer Drachten...
WAMPEX WAMPEX 938 meter Opsterlandse WAMPEX
Activiteitenplein De Kaden Activiteitenplein De Kaden 1 km Gewoon een goede bowlingbaan. Niet teveel poespas eromheen. Prijzen zijn ouderwets la...
Avond4daagse Drachten 2018 Avond4daagse Drachten 2018 2 km Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni 2018 is de Avond4daagse 2018! Hier vind je alle on...
Indoor Drachten Indoor Drachten 5 km Van 11 tot en met 21 januari 2018 staat Indoor Drachten op de internationale kalender...
Recensies
Geweldige reizen met Theo gemaakt. Goed verzorgd,Theo is heel betrokken en doet er erg veel aan om de reis voor zijn deelnemers te veraangenamen.
Theo, een ervaringsdeskundige op gebied van wandelen in elke hoek van de wereld! Wij genoten erg van Theo en zijn medewandelaars, en zien reikhalzend uit naar 2023!
De TT-wandelreizen zijn een aanrader! Het lijkt eerder dat je met een groep vrienden op reis bent dan met een reisgezelschap. Theo gaat van de gebaande paden af en laat je mooie en interessante plekken zien die je normaal gesproken zou missen. Met elk wandelniveau wordt rekening gehouden en er worden eventueel alternatieve routes gezocht. Accommodatie is afwisselend en prima verzorgd. De meeste maaltijden zijn bij de prijs inbegrepen, hetzij zelf gekookt hetzij in een restaurant, daardoor zijn de reizen voordelig te noemen. Vervoer is, waar mogelijk, met eigen gehuurde busjes en chauffeurs wat veel vrijheid biedt. Zeker ook voor niet IML wandelaars erg leuke reizen.
Vertaald door Google Meneer Theo is de beste wandelmaatje ooit. Hij biedt een geweldige rondleiding, hulp, informatie tijdens de reis. En zijn vriendelijkheid is de beste. Origineel Mr. Theo is the best walking buddy ever. He provides a great tour, help, information along the journey. And his kindness is the best.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid