facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TSO

TSO

Info

Facebook pagina van Tennisvereniging Surhuisterveen & Omstreken!

Adres: Blauknopke 2-4, Surhuisterveen
Telefoonnummer: 0512-363860
Stad: Surhuisterveen
Route: Blauknopke 2-4



op zoek naar gerelateerd: Padel surhuisterveen
Recensies
Mooie en goed onderhouden tennisbanen [5] en padelbanen [2]. Mooie kantine met terras. Gezellige leuke leden met ruime variatie aan leeftijden en ervaring. Mogelijkheden tot betaalbaar lessen en lidmaatschap. Warm onthaal voor nieuwe leden. App voor reserveren van banen. Voldoende banen ten opzichte van aantal leden. Padel wel snel groeiend, maar mogelijk nieuwe baan binnenkort. Kortom aanrader!
Als je aankomt ziet het er al goed uit, gebouw van TSO ligt op een verhoging, daardoor mooi overzicht op de tennisbanen. Genoeg zitplaatsen en vriendelijke mensen, die er werken. Alles ziet er netjes uit kleedkamer, toilet Terras mooi ruim op gezet en met regen of zon zit je goed. Het enige minpuntje is dat de dames van de commissie je wel iets meer hartelijk mogen zijn , vandaar 1 sterretje minder. Het is absoluut zeker een baan om weer terug te keren..
Fijne padelbanen. Super leuke sport om te doen. Enige nadeel was het beschikbare materiaal.. scheuren in rackets en loslatende grips. 5 sterren als materiaal op orde is.
Prima accommodatie. Banen spelen lekker en de mensen zijn gastvrij.
Super complex. Prachtig gelegen banen met kantine in het midden.
Mooi overdekt kijken
Mooi park centrale kantine. Overzichtelijk.
Mooie accomodatie, vreselijke banen!!
Het was weer een top competitiedag!
Mooie club, goede plek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid