facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor True Warrior

True Warrior

Info

Bij True Warrior kun je trainingen volgen gericht op boksen en vechtsport. Ik help je op weg naar een sterker, fitter, slanker en gezonder bestaan!

Geschiedenis

Bij True Warrior kun je trainingen volgen gericht op boksen en vechtsport. Of je nu kiest voor bokstraining (voor dames), close 2 combat of personal training, ik help je op weg naar een sterker, fitter, slanker en gezonder bestaan! Want de kracht komt vanuit jou! Find that true warrrior within!

Ga de strijd aan met jezelf!
In ieder persoon schuilt wel een echte vechter, of dit nu fysiek of mentaal is, soms ga je de strijd aan met jezelf. Maak kapot wat jou kapot maakt. Destroy what destroys you.

De naam True Warrior is ontstaan omdat ik een 'True' en eerlijk persoon ben, 'Warrior' staat voor de kracht en strijder in jezelf. Tezamen maakt dat dus een Eerlijke Strijder! Samen gaan we de strijd aan en op zoek naar de kracht binnenin!

Adres: Hoflaan 29, 3956 ED Leersum
Telefoonnummer: 0638391202
Stad: Leersum
Route: Hoflaan 29
Postcode: 3956 ED


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 21:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid