facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor True Horsemanship

True Horsemanship

Info

Bobby True Horsemanship
Horsemanship & Academische rijkunst.
Lessen en training voor mens en paard
Authentieke communicatie, in fysieke en mentale balans

Geschiedenis

Natural Horsemanship | Academische rijkunst |

Lessen en training voor mens en paard;

SAMEN in communicatie, balans en soepelheid.

Ook speciale lessen voor kinderen!

Mocht je geen paard hebben, kan je ook bij ons les krijgen met ons lespaard.

Wil jij ook leren om te rijden zonder teugels, zonder zadel, loswerken, vrijheidsdressuur, of paardrijden zonder angst, wil je bewust paardrijden, connected riding ervaren,jouw paard zo gymnastiseren (rechtrichten) zodat 'ie jou goed kan dragen en een gezond sterk paard wordt?
Kortom de echte paarden taal leren, begrijpen en beoefenen?

Wil jij zo werken met jouw paard dat training op basis van pijn en vrees zoveel mogelijk wordt vermeden?
Dus echt een hechte band creëren met jouw paard, op basis van duidelijkheid en eerlijke communicatie?

Mail of bel dan om een afspraak te maken voor jouw les, waarin ik jou en jouw paard laat kennismaken met de basis van Natural Horsemanship & Academsiche rijkunst, zodat je kan proeven hoe het ook kan, welke deuren er nog geopend kunnen worden.

Om nog verder te komen, samen.

Mail of bel of whatsapp, om een afspraak te maken voor jouw les!

Ik kan naar u toe komen, of als u geen bak heeft kunt u ook naar onze locatie komen.

[email protected]

06-15304893



"Privelessen in: horsemanship, academische rijkunst, zit-en houding lessen Franklin methode.Schriktraining verhuur door Nederland, België en Duitsland"
Adres: Bovendorpsstraat 18, 7038 EC Zeddam (dorp)
Telefoonnummer: 0615304893
Stad: Zeddam
Route: Bovendorpsstraat 18
Postcode: 7038 EC



op zoek naar gerelateerd: Natural horsemanship Antwerpen, Natural Horsemanship kind, Wat kost een prive paardrijles, Natural Horsemanship Limburg, Horsemanship training, Heartful Horsemanship, Grondwerk paard cursus, Grondwerk les Noord Holland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dorien Dorien 630 meter Ik maak muurschilderingen, schilderijen en decoraties voor kinderkamers, bedrijven en...
Carpe Diem Carpe Diem 789 meter Mooie lokatie, ruim terras en lekkere lunch. Zeker de moeite waard om even een pauze ...
Pension Kock Pension Kock 811 meter
Recensies
Jaren geleden zijn mijn dochter en ik gestart met lessen bij Bob, na een tussenpoze nu alweer een tijd aan het lessen. En wat is het mooi, waardevol en ontzettend gaaf om zo in verbinding te komen met je paard. Bob is duidelijk, eerlijk en alles behalve zweverig. Zowel het grondwerk maar ook zeker de rijlessen kan ik dan ook zeer aanraden. Ik was eigenlijk bang dat deze lessen weinig zouden toevoegen voor de dressuur op wedstrijdniveau, maar juist op dit vlak is het een mooie toevoeging. De hulpen worden kleiner, fijner, vriendelijker en de uitwerking is alleen maar beter. Ook de clinics en workshops zijn super interessant. Bob, we zijn zo blij met jou!
Een absolute aanrader! Het volgen van wekelijkse horsemanship lessen met mijn niet al te makkelijke merrie is de beste zet die ik heb gedaan. Mijn kennis en omgang met mijn paard is zo veel beter nu en vooral heel natuurlijk. Ik pluk er dagelijks de vruchten van, zowel met mijn eigen paard als met de andere, veelal jonge, paarden hier op stal. Bob is geduldig en heeft voor elk probleem, groot of klein, een oplossing. Alles eerlijk en respectvol naar het paard toe middels natuurlijk leiderschap en de juiste hulpen. Bob heeft heel veel kennis en vaardigheden, dit bleek ook toen mijn merrie pertinent niet meer de trailer in wilde van de ene op de andere dag. Bob kwam en ja hij kreeg haar weer de trailer in. Hij leerde mij de technieken en ik heb de afgelopen twee dagen haar ook de trailer in gekregen middels zijn methode. Een enorme opluchting! Ik blijf zeker lessen volgen bij Bob, er is nog zo veel te leren en te ervaren. Ook buiten de lessen om staat Bob voor me klaar met tips. Tevens voel ik me gesteund door Bob in de leerweg met mijn eigen paard. Hij weet me altijd het positieve mee te geven. Naast deze lessen biedt Bob ook hele leuke workshops aan waar ik zeker gebruik van ga maken!
Jarenlang heb ik les gehad in de techniek van het paardrijden, maar Bob voegt er nu iets heel essentieels aan toe, “gevoel” en samenwerking met het paard, vanuit wederzijds respect. Met twee jonge paarden in opleiding, komen we genoeg problemen tegen, maar Bob komt altijd weer met een oplossing. Omdat ik er te weinig van af weet, laat ik het grondwerk over aan Bob. Laat hij het eerst maar bevestigen. Wel merk ik aan de longe, dat het paard reageert op minuscule veranderingen in mijn houding en dat ik zelf veel geduldiger ben geworden.
Zelfs zonder grote problemen met je paard zijn de lessen van Bob bijzonder nuttig. Erg gevarieerd en door middel van vragen daagt hij je uit om vooral ook zelf na te blijven denken over het hoe en waarom. Mijn paard en ik halen veel plezier uit de extra dagen die hij organiseert. Schriktraining, boswandelingen, hoe masseer je je paard, trailer laden... Zo wordt je allround verder geholpen. Top!
Bob heeft alle kennis in huis om je te helpen met elk paard. Hij heeft inzicht en geeft je handvatten om verder te komen. Je leert gedrag te herkennen, jezelf te verbeteren en vooral echt samen te werken met je paard. Elke les is anders en hij houd rekening met paard en ook met de eigenaar. Ook past hij de trainingen aan, aan je eigen doelen en of richtingen binnen de paarden wereld. Wij zijn al ruim een jaar super blij met hem! Top paarden man!!
Ik ben heel blij met de lessen van Bob. Hierdoor krijg ik het vertrouwen en de samenwerking met mijn paard waar ik naar op zoek ben. Bob heeft goed inzicht waar hij je het beste mee kan helpen, hij kan dingen duidelijk uitleggen en demonstreren. Een aanrader als op een paard natuurlijke manier naar je uitdagingen wil kijken.
Bob heeft onze kinderen geleerd op een natuurlijke en ontspannen manier om te gaan met onze pony's. Dit was vooraf ons doel. De kinderen kunnen nu zelf de pony's uit de wei halen en poetsen en er even zelf zonder zadel op gaan zitten. Er is een mooi vertrouwen ontstaan tussen de kinderen en de pony's! Bob heeft als geen ander veel liefde en geduld zowel voor kind als paard! Warme groet, Lente, Rosa, Jan-Hergen, Frank en Maartje.
Wij voelen ons altijd even op vakantie als we daar zijn. Mijn dochter vindt het heerlijk dat ze daar zo rustig met de paarden om mag gaan en op die manier leert echt contact te maken met groot respect voor de paarden. Ze kan daar echt zichzelf zijn en leert zo rustig een band op te bouwen. Genieten voor ons allebei... zeker als we de paarden uit laten. Bob laat de paarden en mijn dochter in hun waarde en dat is mooi om te zien!! Echt een aanrader!
Alweer bijna een jaar geleden dat mijn dochter en ik begonnen zijn met lessen bij Bob. Ontzettend blij mee en veel geleerd. Met name hoe anders om te gaan met je paard waardoor je het vertrouwen gaat winnen. Een jaar geleden wilde ik mijn paard verkopen omdat ik haar niet aan kon. En nu zo blij dat ik mijn prachtige paardje nog heb!
Bob gaat creatief te werk en heeft oog voor paard en mens. Hij heeft talent voor het observeren van lichaamshouding en maakt mij dmv een vriendelijke doch kritische vraag bewust van mijn eigen houding en handelen. Zijn adviezen zorgen ervoor dat ik een betere communicatie ontwikkel met mijn paard wat onze band versterkt. :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid