facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor True-D beweegcoach

True-D beweegcoach

Info

Move your mind by moving your body
Dat wil ik uitdragen met True-D.
Mensen motiveren om te bewegen om zo verder in beweging te komen.



"Sport als middel en niet als doel. Iedereen wordt beter van bewegen, het is goed voor je zelfvertrouwen en je krijgt er meer rust van in je hoofd. Want hoe fijn is het om in de frisse buitenlucht weer nieuwe energie te krijgen. Je kan denken aan- Fietsen- Wandelen- Bootcamp- Hardlopen- Obstakeltraining"
Adres:
Telefoonnummer: 31651551736
Stad: Katwijk



op zoek naar gerelateerd: Walrusclub Katwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bootcamp Katwijk Bootcamp Katwijk 1 km Lekker toegankelijk voor iedere sporter: beginner of doorgewinterd. Trainen in de bui...
Op Eigen Wijze Coaching I Amber van der Velden Op Eigen Wijze Coaching I Amber van der Veld... 2 km Op Eigen Wijze coaching staat voor contact maken met je gevoelens en gedachten voor i...
Recensies
Sporten bij Trude is meer dan alleen bewegen. Iedere sportles heb je plezier met je mede-sporters, leert Trude je hoe je jezelf uitdaagt bij de verschillende oefeningen en wordt je steeds sterker en gemotiveerder! Ik ga er wekelijks met veel plezier en soms wat tegenzin naar toe én kom er altijd blij en tevreden vandaan!
Lekker buiten sporten, met iedere keer weer een uitdagende training. En goede begeleiding, als iets niet lukt is er altijd een alternatief. Heel fijn nu mijn zwangere buik lekker doorgroeit. Echte aanrader de Belly Bootcamp!
Nooit gedacht dat ik dit leuk zou vinden! Maar het is toch gebeurt. Heerlijk buiten sporten met een groep enthousiaste mensen en een enthousiaste coach! Trude weet iedere keer weer iets uitdagends klaar te zetten en ons te motiveren! Kortom een aanrader!
Je sport heerlijk buiten in een groep met alle niveaus. Beginner of gevorderd? Trude past haar work-out aan naar jouw niveau/conditie. Echt een aanrader!
Heel blij met True D . Ze doet goede work outs, helpt je goed met je hulpvraag waarom je komt sporten. En begeleid je hier goed bij. Het is lekker buiten !! En ze doet sinds kort met voeding coaching erbij. Ze begeleid je er goed bij. Topper die True D!!
Je sport in een groep. En True-D weet toch je personal te coachen! Heerlijk in de buitenlucht. Ik neem mn zoontjes mee! Het is voor mij een geweldige manier om te kunnen sporten!
Enthousiaste trainer die je met plezier laat bewegen. Work-outs lekker in de buitenlucht op strand of in de omgeving daarvan voor kids en volwassenen.
Ik ben heel erg blij met Trude als trainer, ze is enthousiast en begeleid je erg goed!
Heerlijk uurtje sporten bij True, lekker afwisselend , iedere keer weer een verrassing wat je moet doen
Super! Afwisselende work-outs in de buitenlucht voor kinderen en volwassenen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid