facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trudarts

Trudarts
Adres: Heipoldersstraat 20, 5591 KB Heeze, Nederland
Telefoonnummer: 06 51546058
Staat: Noord-Brabant
District: Heeze-Leende
Stad: Heeze
Route: Heipoldersstraat
Huisnummer: 20
Postcode: 5591 KB


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 14:00–20:00
woensdag: 14:00–20:00
donderdag: 14:00–20:00
vrijdag: 14:00–20:00
zaterdag: 11:00–16:00
zondag: Gesloten

Recensies
Onder t genot van een kopje koffie een hele complete set voor te darten gekocht. Van een mat tot dartbord en pijlen ze hebben t gelijk en zo niet kunnen ze t bestellen. Pijlen mag je gewoon proberen geen probleem. Ze geven goed advies en zijn ook in voor een babbeltje.
Groot assortiment in dart spullen. En de koffie staat klaar
Eerlijk vriendelijke mensen geen gemaakt vriendelijk.nDurven ook zeggen als het hun niet zint !!! Geweldig.nVerder doen ze bijna alles binnen de mogelijkheid van.nEcht een aanrader!!!!
Koop hier je dart spullen. Een van de laatste plekken rondom Eindhoven waar je nog dartpijlen kan proberen en goed advies kan krijgen. Alles wat je nodig hebt inclusief borden en ringen met led verlichting. Koop het niet online zodat dit soort zaken blijven bestaan.
Vandaag set pijlen en opberghoes gekocht. Fijne winkel, eerlijk advies en wordt de tijd genomen voor je als klant. Echt aanrader en tot de volgende keer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid