facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Truckwash Agriport

Truckwash Agriport

Info

Truckwash Agriport heeft een dubbele wasstraat van het Duitse topmerk Kärcher en een weegbrug die 24/7 bereikbaar is.Direct naast afrit 11 op de A7.

Adres: Agriport 61, 1775 TA Middenmeer
Telefoonnummer: 0227-656313
Stad: Middenmeer
Route: Agriport 61
Postcode: 1775 TA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Truckwash Middenmeer
Recensies
Zo glimmend en schoon had ik onze auto niet gekregen! Echt een aanrader! Van binnen en van buiten fresh en clean! Zeer vriendelijk en kundig geholpen!
Zaken doen met William is als je haar kammen met een fijne kam.
Een vieze auto afgeleverd en een auto terug die er als nieuw uitziet. Will heeft vakwerk geleverd. De buiten-- en de binnenkant gereinigd en dubbel in de wax. De ruiten zijn zo helder dat je zou zeggen dat ze er niet zaten. Bedankt voor de super service.
Slecht !! Volgens internet open. Sta je voor de deur. Gesloten want zijn onderweg bedankt voor de loze KM’s
Zeer ervaren en enthousiaste eigenaar.Zeer tevreden over het resultaat!
Topjob! M'n Mercedes Sprinter uit 2010 is weer in showroomstaat!
Top bedrijf zeker een aanrader
Vakman met aandacht voor elk detail.
Vertaald door Google Will was zeer behulpzaam en heeft uitstekend werk geleverd bij het schoonmaken van deze 13 jaar oude auto. Ik weet zeker dat het nog nooit zo goed schoon is geweest in zijn leven. Hij liet het ruiken, voelen en eruitzien alsof het net uit de fabriek kwam rollen. Ik kreeg het op een na meest "complete" schoonmaakpakket € 90 en het was het zeker waard. Hij heeft andere deals en goedkopere schoonmaakbeurten als je dat wilt. Zal echt niet teleurgesteld worden. Bedankt Wil. Origineel Will was very helpful and did a great job on the clean of this 13yr old car. I'm sure its never had a clean this good in its life. He made it smell, feel, and look like it just rolled out of the factory. I got the second most "complete" cleaning package €90 and it was well worth it. He has other deals and cheaper cleans if thats what you want. Really wont be dissapointed. Thanks Will.
Vertaald door Google Goed werk. Zeer hoge kwaliteit. Origineel Great job. Very high quality.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid