facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Truckschade Naaldwijk

Truckschade Naaldwijk

Info

Truckschade Naaldwijk is een professionele allround schadehersteller van truckschade.

Geschiedenis

Truckschade Naaldwijk voorheen bekent als Aad van der Meer truckschade, startte in 1983 met schade herstel van vrachtwagens.

Met een groot bedrijfspand speciaal ingericht voor truckschade timmert Truckschade Naaldwijk hard aan de weg en weten steeds meer transportbedrijven ons te vinden.



"Of u nu zit met een kleine of grote schade, u wilt weer zo snel mogelijk de weg op. Van der Meer Truckschade-Spuiterij herstelt de schade zo snel mogelijk. Daarnaast neemt het de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij zo veel mogelijk voor zijn rekening.De onderneming beschikt over een ervaren team vakspecialisten en maakt gebruikt van de nieuwste technieken en apparatuur. Met Van der Meer Truckschade-Spuiterij kies je voor gegarandeerde kwaliteit."
Adres: Ambachtstraat 4, 2671 CN Naaldwijk
Telefoonnummer: 0174 - 623405
Stad: Naaldwijk
Route: Ambachtstraat 4
Postcode: 2671 CN



op zoek naar gerelateerd: Van der Meer Autoschade Naaldwijk, Sven van der Meer Naaldwijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid