facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trovata Chemicals

Info

Verkoop van Industriële onderhouds- en reinigingsproducten.
E-Mail: [email protected]
Tel: +31 (0)23-5400116
Mobiel: +31 (0)6-53264361

Geschiedenis

Trovata Chemicals is een groothandel in Industriële reinigings- en onderhoudsproducten voor de professionele markt. Wij leveren aan bedrijven, scholen, overheid instellingen, pretparken en ziekenhuizen, etc. Voor reinigen en onderhoud van: Gevels, graffiti, ontvetters, Dooikorrels, ontstoppers voor wc en afvoer, ontkalkers, aluminiumreinigers, ontgeurders, olieoplossers/binders, impregneermiddelen, algenverwijderaar, onkruidverdelger, smeermiddelen, vloeronderhoudsmiddelen, etc.
Trovata Chemicals, voor grondige en volledige reiniging waar dan ook! Sterk in het zware schoonmaakwerk! U levert topkwaliteit! Wij de producten!
Trovata Chemicals is werkzaam in Nederland en België. Ook voor export naar verre landen bent u bij ons op het juiste adres! Twee servicepunten in Nederland (Haarlem en Weert) en één servicepunt in België (Lommel) zorgen ervoor dat elke afnemer in één van onze servicegebieden valt. Daardoor worden voorlichting, demonstratie, service en levering altijd op korte termijn gerealiseerd. De praktijk bewijst: Zéér compleet programma * Snelle service door 3 servicepunten: demonstratie en begeleiding van product en apparatuur snel realiseerbaar * Sterk geconcentreerde reinigingsmiddelen voor meer toepassingen * Eigen merk en garantie! Wij verzenden al onze producten in Nederland & België met Expeditie Thijs Weert B.V. en Beentjes Vervoercentrum B.V. Haarlem.

Dit jaar jaar is een speciaal jaar:
Trovata Chemicals bestaat 25 jaar en daar genieten ook onze klanten van. Gedurende het hele jaar 2016 krijgt U 25 % korting bij aankopen vanaf € 200. Vraag uw persoonlijke code per mail of telefoon en geniet van deze korting!
U LEVERT TOPKWALITEIT, WIJ DE PRODUCTEN !
TROVATA CHEMICALS: STERK IN HET ZWARE SCHOONMAAKWERK !

Volg ons ook op Facebook: www.facebook.com/TrovataChemicals

Adres: Voltweg 4 A, 5570 AA Hoogerheide, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 06 53264361
Stad: Hoogerheide
Route: Voltweg 4 A
Postcode: 5570 AA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Vogel Matrasreiniging De Vogel Matrasreiniging 1 km diepte reiniging van matrassen
Stoffenschoon.nl Stoffenschoon.nl 1 km 1 november 2018 contact opgenomen met Tom van stoffen schoon voor het reinigen van de...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid