facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trouwkaarten.nl

Trouwkaarten.nl

Info

Trouwkaarten.nl is al 20 jaar de grootste aanbieder en drukker van trouwkaarten in Nederland. Met een eigen drukkerij en de grootste collectie vind je hier altijd de perfecte trouwkaart!



"La Carte Internet is dé uitgeverij van gelegenheidsdrukwerk geboortekaartjes.nl/trouwkaarten.nl/kerstkaarten.nl voor zowel consumenten als zakelijke klanten. Wij bieden de mooiste en grootste collecties van Nederland aan via websites als:"
Adres:
Telefoonnummer: +31793614492
Stad: Zoetermeer


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bijzondere trouwkaarten, Luxe trouwkaarten, Budget trouwkaarten, Cotton Bird trouwkaarten, Trouwkaart ontwerpen, Trouwkaarten uitnodiging, Trouwkaarten voorbeelden, Stijlvolle trouwkaarten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Belleo_webshop Belleo_webshop 2 km Bandelettes zijn glamoureuze en sexy kanten banden die uw dijen beschermen tegen het ...
TyNy Partypics TyNy Partypics 2 km Verhuur van photobooths en accesoires. Maak je feest nog leuker!
Internet Services Internet Services 3 km Webdesign, websitebeheer en internet marketing
MyRoute-app MyRoute-app 3 km De beste online route planner++ die op dit moment beschikbaar is. Route ontwerpen of ...
The Party Factory Zoetermeer The Party Factory Zoetermeer 3 km The Partyfactory Zoetermeer is een van de mooiste partycentra in Zoetermeer en omstre...
WebGrowth - online marketing en website ontwikkeling WebGrowth - online marketing en website ontw... 3 km We helpen onze klanten online beter zichtbaar te worden. Dit doen wij door online mar...
DealsMasters DealsMasters 3 km Our goal is providing a 5 in 1 Facial device to achieve the healthy skin you deserve....
Ho’oponopono Ho’oponopono 3 km Hoʻoponopono is a Hawaiian practice of reconciliation and forgiveness.The main purpos...
Bellyfashion : trendy Zwangerschapskleding & Voedingskleding Bellyfashion : trendy Zwangerschapskleding &... 3 km Super fijne ervaring! Als zwangere vrouw voel jij je hier als kind in een snoepwinkel...
Ways Agency Ways Agency 4 km Top bedrijf! Ze hebben me heel goed geholpen om een prachtige webshop neer te zetten....
Recensies
Na de kaarten te hebben opgehaald bleken er een aantal teksten niet op de juiste plek te staan. Na dat te hebben aangegeven werd ik binnen uitgenodigd omdat ze de kaarten opnieuw zouden drukken en het wat tijd zou kosten. Er werd zelfs wat te drinken aangeboden. Na een paar keer drukken omdat de kaarten zouden verschuiven in de printer waar ik begrip voor heb is het allemaal in orde gekomen. Eind goed al goed.
Wij hadden onze geboortekaartjes hier besteld. 21 kaartjes zijn onbedrukt toegekomen. Wanneer we hiervoor belden moesten we een overzichtsfoto van alle kaartjes maken als bewijs dat deze effectief onbedrukt waren, wat ik nog kan begrijpen. Wanneer we nadien terug contact opnemen en vragen om de overige kaarten met spoed te verzenden, daar dit toch een grove fout van hun kant is wordt hierop gereageerd dat ze dit niet doen. Zij gingen geen extra inspanningen leveren op dit recht te zetten. Wanneer we onze overige kaartjes ontvingen, bleek dat ze slechts 20 nieuwe kaarten hadden opgestuurd ipv de ontbrekende 21. Slechte service als je het exacte aantal dat je ontbreekt moet bewijzen om dan uiteindelijk nog 1 kaart te kort te krijgen en hier opnieuw voor te moeten klagen. Uiteindelijk hebben we slechts na anderhalve week al onze geboortekaartjes kunnen bezorgen. Zéér ontevreden.
Vreselijk slecht! De digitale leesproef zat bomvol slordige fouten, dit terwijl de aangeleverde tekst wel goed was. Wij hadden 2 soorten kaarten. Betaald voor 2x een leesproef op kaart, deze werd op het verkeerde adres bezorgd. Zeer zeer slordige kaart, niet goed in elkaar gezet. Terwijl je hier gewoon 5 euro voor betaald. Helaas bleek er ook maar 1 kaart te zijn gedrukt, terwijl we er toch echt 2 hadden en voor 2 hadden betaald. Gebeld met de klantenservice en ze gingen direct de 2de drukken. Duurde meer als een week voordat die weer binnen was. Ik heb nog nooit zo'n amateuristisch bedrijf meegemaakt en koop hier nooit meer wat!
Waardeloos bedrijf, je krijgt een perfect proef kaartje met een keurig strikje erop. Zodra je besteld krijg je de kaartjes zonder gestrikte strikjes en met lelijke afgewerkte strikjes. Dan bel je op en dan krijg je een of ander chagrijnig mens aan de telefoon... Al met al is het pure misleiding ze sturen je een perfect kaartje op maar uiteindelijk krijg je afferaffelde lintjes erbij die je maar even zelf moet strikken.
Snelle bezorging. Goede service mbt retourneren en terugbetaling. Complimenten
proefdruk aangevraagd, kregen een kaartje. De achternaam van onze dochter was ineens veranderd, omdat dit geen standaard nederlandse naam was. Hebben dit laten weten, als antwoord kregen we dat ze gewoon behulpzaam wilden zijn. Denk je niet dat we zelf nog onze eigen achternaam kunnen schrijven? hoogst bizar.
Wij hebben afgelopen weekend onze uitnodigingen ontvangen voor onze bruiloft. Wij hebben een kaart uitgezocht en een proefdruk opgevraagd. Na ontvangst de teksten aangeleverd en onderhand wel 10x iet veranderd. Dit werd telkens door Daniëlle heel snel behandeld en na 2 weken en vele drukproeven later hebben we ze dus afgelopen weekend ontvangen. Helemaal top dus !
Geboortekaartjes besteld via geboortekaartjes.nl wat onder La Carte valt. Van het begin tot het eind erg proffesioneel. Profielpagina op de site werkt perfect van aanpassingen tot betalen heel overzichtelijk. De kaarten zelf in elkaar gezet, dat ging perfect en erg leuk om te doen. Uiteraard ben je zelf verantwoordelijk voor het op tijd aanleveren van tekst en goedkeuren van leesproeven en op tijd betalen van je bestelling. Kaartjes perfect op tijd geleverd met track&trace. Ga zo door!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid