facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trouwautoshop

Trouwautoshop

Info

www.trouwautoshop.nl

Klassieke en moderne trouwauto's en trouwbussen. Bij ons mag je in veel auto's zelf rijden. Of natuurlijk met chauffeur.

Geschiedenis

www.trouwautoshop.nl is een trouwauto verhuur bedrijf die voor jullie trouwdag een schitterende klassieke trouwauto of een moderne/cabrio trouwauto in de verhuur heeft.



"Klassieke trouwauto huren bij Trouwautohop in Woudenberg."
Adres:
Telefoonnummer: 0647030273
Stad: Woudenberg



op zoek naar gerelateerd: Sportieve trouwauto huren, Trouwauto huren kosten, Huwelijksauto, Ik wil een trouwauto huren, Trouwauto particulier huren, Trouwauto huren zonder chauffeur, Trouwauto huren Audi, Mooiste trouwauto
Recensies
Porsche Speedster gehuurd voor onze bruiloft. Auto is in fenomenale staat! Prachtige auto’s en dito service. Sterke aanrader!
Heren, Wat een fantastische ervaring was dit! Toen ik de Mustang op kwam halen, kreeg ik een warm welkom van jullie en natuurlijk een goede uitleg over de auto. De passie die jullie hebben voor klassieke auto’s zie je terug in de kwaliteit. Nogmaals dank en ik ga Trouwautoshop.nl aan iedereen aanraden!
Op onze bruiloft hebben we de Rolls Royce inclusief chauffeur gehuurd. Top services, alles was goed geregeld en we hadden een leuke chauffeur! Trouwautoshop is een echte aanrader!
Verhuurd prachtige trouw auto's. Erg snelle en fijne communicatie. Vanwege corona moesten wij onze reservering meerdere keren verplaatsen, daar is soepel aan meegewerkt! Echte liefhebbers, kunnen veel vertellen over de auto's.
Een topbedrijf! Hele mooie trouwauto's, goede service en vriendelijke behandeling. Echt een aanrader voor bruidsparen die een trouwauto zoeken.
18/6/2021; Was de dag waar Trouwautoshop een bijdrage leverde aan onze bruiloft, door het leveren van de door ons gehuurde trouwauto Excalibur. Op een open dag waren we wezen kijken naar Herbie, echter eenmaal daar was het aanbod zo dat we meerder wagens bekeken hebben. We zijn super te woord gestaan. Op de dag zelf op tijd geleverd, goede uitleg over waar rekening mee moesten houden als bestuurder en vervolgens Genieten, Genieten & Genieten.
Wij hebben de Excalibur en de trouwbus bij hun gehuurd en waren super tevreden! Wij hebben een mooie foto toegevoegd van de auto en de bus bij de Molen in Kesteren. Heel veel succes met jullie mooie bedrijf.
Op onze bruiloft hebben wij gebruik gemaakt van de Ford Mustang. Super mooie auto, we hebben er van genoten. Alles was goed geregeld. Top service!
Afgelopen vrijdag de Porsche Speedster gehuurd. Prima communicatie, vriendelijke en duidelijk. Veel bekijks toen wij met deze auto door het centrum van Harderwijk mochten, het heeft onze bruiloft compleet gemaakt. Bedankt Henk en collega
Zeer positieve ervaring bij de Trouwautoshop! De contacten zijn heel prettig verlopen. Er wordt goed meegedacht en vooral: vooruit gedacht. Alle zorgen rondom de auto en vervoer worden weggenomen. Auto is perfect onderhouden en een genot om mee te rijden! We hebben er veel complimenten over gehad van gasten. Kortom: gewoon doen als je hier je trouwauto wilt huren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid