facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tropicano

"Pizzeria Gusto dokkum"
Adres: Keppelstraat 32, 9101 MV Dokkum
Telefoonnummer: +31519292971
Stad: Dokkum
Route: Keppelstraat 32
Postcode: 9101 MV



op zoek naar gerelateerd: Tropicana
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizzeria Romana Pizzeria Romana 346 meter Super heerlijke vegetarische tagliatelle gegeten ! Perfecte hoeveelheid en goede smaa...
Recensies
Zondagavond, zeer snel bezorgd en eten was een dikke prima. Graag tot een volgende keer Eten: 5/5
Verrassend lekker, en wat een vriendelijke bediening!!!!!! Tot snelEten: 5/5
Heel lekker eten!Eten: 5/5
Super snel een lekker etenEten: 5/5
Wat een onvriendelijke mensen zeg... Ik bestel hier regelmatig een pizza en ik heb er verder ook nooit geen klachten mee gehad tot de laatste keer. De laatste keer was mijn pizza namelijk verbrand en smaakte het erg vreemd. Dus ik besloot om bij mijn volgende ''bestelling'' de meneer/mevrouw hierop aan te spreken om een volgende nare ervaring te voorkomen. Maar in plaats van dat ik een eventuele nieuwe pizza kreeg sinds ik er regelmatig kom krijg ik gewoon te horen dat ik maar naar een andere pizzaria moet gaan. Hartstikke waardeloos dit.
Eten voor de derde keer op rij niet klaar terwijl er telefonisch was besteld. Sterker nog, voor de derde keer op rij moest men nog beginnen aan de pizza's. Telefonisch bestellen heeft mijns inziens weinig effect. Daarnaast meest recente keer de verkeerde pizza gemaakt, maar dit is minder erg.
Na heel lang wachten eindelijk het eten van mij en een vriendin gekregen. Eenmaal op tafel geserveerd blijkt de helft van onze kapsalon aangebrand te zijn. De borden waarop het geserveerd werd waren gloeiend heet waarschijnlijk omdat ze in de oven hebben gezeten. Geen waarschuwing voor gekregen waardoor ik mijn arm heb gebrand aan het bord, groot brandwond op onderarm. Na het vragen van een koude doek om het te koelen heeft het ook nog eens een aantal minuten geduurd voordat we de doek kregen en de doek was zo goed als warm, dus koelen zat er helaas niet in. Helaas geen volgende keer voor mij.
UPDATE: restaurant is niet meer aanwezig. Er zit nu een ander restaurant! Wij komen hier regelmatig en zijn zeer tevreden over het eten en de prijs. Lekkere pizza's, kipfilet, shoarma een aardappelschijfjes.
Zeer slecht..de pizza dozen vallen uitelkaar van het vocht dus de dozen uit de tas halen is al een kunst..dan nog de pizza's uit de doos halen is helemaal een kunst...slappe doorweekte pizza's..Na contact te hebben gehad overdreef ik volgens de mevrouw aan de telefoon.. Maar kregen we uit eindelijk nieuwe pizza's die niet beter waren vochtige dozen vochtige pizza's flinterdunne bodems en de helft van de ingrediënten misten en dit voor 26 euro dat is het niet waard. Het geld kan je nog beter zo in de container gooien. Mij zijn ze kwijt als klant na meerdere gelijk matige klachten.
Ondanks dat we de enigsten waren moesten we drie kwartier op ons eten wachten, wat vervolgens ook nog aangebrand was. De borden waren gloeiend heet, waar ook geen waarschuwing voor werd gegeven. Hierdoor brandde mijn vriendin zich aan het bord. Ze vroeg om een doekje om te koelen. Waar we ook 10 minuten op moesten wachten. En de bediening kon ook wel beter. Samengevat absoluut geen goede ervaring met deze zaak!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid