facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Troostwijk Auctions

Troostwijk Auctions

Info

Veilingmeesters en taxateurs sinds 1930

Geschiedenis

Troostwijk Auctions has operated since 1930 and is the biggest industrial online auctioneer in Europe.

Adres: Overschiestraat 59, 1062XD Amsterdam
Telefoonnummer: +31 (0) 20 666 65 00
moc.snoitcuakjiwtsoort@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Overschiestraat 59
Postcode: 1062XD



op zoek naar gerelateerd: veilingen, troostwijk auctions betrouwbaar, troostwijk belgie, online veilingen belgie, bva auctions, epic auctions, ervaringen met troostwijk auctions, troostwijk deinze landbouw
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Botterweg Auctions Amsterdam Botterweg Auctions Amsterdam 6 km Klein on-line veilinghuis, gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige 20ste eeuwse t...
Bieden & Wonen Bieden & Wonen 7 km Een online opbod verkoop systeem voor het verkopen van woningen in Nederland.
Veiling-markt de Looier Veiling-markt de Looier 9 km 's Winters veilt de Looier op zat. vóór de laatste zondag v/d maand haar overtollig a...
Kunstveiling Kunstveiling 9 km Kunstveiling is hét online veilinghuis van Nederland voor kunst en toegepaste kunst. ...
Recensies
Had ik de reviews van te voren maar gelezen.. Klantenservice is een drama. Zowel per -e-mail als per telefoon erg laconiek te woord gestaan. Betaald voor een kavel, deze niet opgehaald. Daar zijn kosten aan verbonden. Wanneer je vraagt wanneer je het restant van geld terug krijgt komt daar geen antwoord op. ''Veiling moet eerst definitief worden afgerond en ik weet niet wanneer dat is dus ik kan u niet verder helpen, en niemand ander hier weet dat''. Als er een factuur betaald moet worden wordt je bestalkt met mailtjes, maar andersom. Eerder via BVA dingen gekocht ging altijd goed. Voor mij geen troostwijk meer.
4 kavels geveild. Betalingsnota was er direct. Deze voldaan om gereserveerde mensen, .zoals ophalen definitief af te spreken. Nooit ontvang ik bericht ophalen, een code, een factuur. Een grote factuur. Nu 6 weken tracht ik nog dagelijks contact te krijgen. Dit is van alle keren !! 2x gelukt. Nr.q gaf aan dat ik de waarheid niet sprak. Nummer 2 kon mij niet helpen. Geen goederen. Geen geld. Wel aangifte. De ellende is nog lang niet. Oorvijg. Kocht bij BVA. Prima. Opgegaan in Troostwijk. Nooit meer. Ze beantwoorden telefoon oproepen, mails en brieven niet. Zo slecht !
Bij ophalen van 3 kavels zijn er maar 2 uitgeleverd. Je hebt wel voor 3 betaald, zie dan maar eens contact te krijgen of je geld terug. NIEMAND staat je netjes te word, tuurlijk kan er altijd iets mis gaan maar reageer dan wel op mails, app, of bellen. Nog steeds geen kavel of geld retour!!!!! Bva was wat maar troostwijk vangt veel geld voor het bemiddelen van particulieren veilingen . Ze zijn veel te hebberig geworden en kunnen waarschijnlijk door gebrek aan personeel niet de nazorg regelen.
Het is een mooi ogend bedrijf maar de klantenservice is echt een punt van aandacht bij dit bedrijf is echt waardeloos te noemen. Partij steenstrips gekocht en opgehaald. Maar bij telling thuis 15% minder m2 dan in de adv stond. Helaas ze thuis niet kunnen gebruiken waardoor omdat mijn muur groter is. Ze reageren niet op mails om het netjes op te lossen en telefonisch ziin ze nagenoeg onbereikbaar. Ik zou aanraden 2x na te denken om zaken te doen met dit bedrijf.
Mini clubman gekocht op de veiling, na de auto goed te hebben gekeken en gestart en gereden de auto mee genomen op de autoambulance. Apk was verlopen en gelijk naar de garage gebracht, daar kwamen ze er achter dat alle stekkers achter het dashboard los waren getrokken en de boel snel weer in elkaar was gezet.....iemand heeft dus een "probleemauto" snel via de veiling weggedaan. Netjes gemaild met Troostwijk : eigen schuld..wij nemen geen verantwoording..we veilen alleen...nog gevraagd of ze de verkoper was een inbrengveiling hier op aan kunnen spreken maar nee. Je kunt ook nergens een telefoonnummer vinden of een werkend emailadres. Ga dus echt naar de kijkdag en loop de auto volledig na want met het opgeld en de btw erbij kom je vaak of meestal hoger dan dat je ze bij een garage zou kopen. Dus als je een auto hebt met een duur probleem om te repareren kun je overwegen om hem via Troostwijk te laten veilen.....dan ben jij er vanaf en bij het veilingbedrijf nemen ze geen verantwoordelijkheid en de koper heeft gewoon dikke pech......
Bizar zo’n groot Nederlands veiling bedrijf neemt nog niet de moeite om de telefoon aan te nemen of op een e-mail te reageren. Mochten er mensen net als mij ondernemer zijn en opzoek zijn naar metaalbewerkings machines raad ik Surplex aan het is geen Nederlands bedrijf maar hebben wel fatsoensnormen. Heb tot nu toe gelukkig alleen klein spul bij Troostwijk gekocht om te kijken hoe het verloopt ,maar daar zal het ook bij blijven. Ik moet er niet aan denken dat je een hoop geld investeert en je zo behandeld word.
Heb jaren via bva veilingen en andere veilingen over de hele linie goede ervaringen. Nu na overname van bva door Troostwijk toch weer geprobeerd. Jaren geleden een elektrische fiets via Troostwijk waarbij de oplader na ophalen anders was dan tijdens de kijkdag. Gebeld met Troostwijk, werd toen onaardig afgeblaft. Mijn verantwoording, zoek het maar uit. Daarom jaren niets via Troostwijk gedaan. Vorige week naar Oisterwijk spiegels en schilderijen ophalen. Niemand kon uitgeven, de mannen die er stonden waren niet op de hoogte. Na anderhalf uur komt een man in een Mercedes en de uitgifte komt op gang. Na twee en een half uur aan de beurt. Beweert de uitgifte mijnheer dat het om 1 stuk gaat terwijl er tijdens de veiling en op de factuur meerdere stuks staan. Krijg vervolgens prul mee en geen spiegels. Andere mensen voor mij hadden deels dezelfde ervaring + spullen lagen bijvoorbeeld in Breda. Een paar dagen ervoor motorspullen opgehaald, aardige jongeman die de afgifte deed, motorhelm niet aanwezig. Kon een andere uit een container halen. 2 mensen voor mij hadden dezelfde ervaring, spullen niet aanwezig. Veilen is op eigen risico, kijk uit.
Nemen telefoon niet op en zijn op geen enkele manier te bereiken. Heb gister een bank op laten halen door Brenger deze is helaas niet compleet wel op kijkdag Mis de trafo en stroomkabel van elektrisch verstelbaar gedeelte dus kan dat niet gebruiken mis nog een hoofdsteun daarbij komt ook nog dat de gehele bank niet bekleed is aan de onderzijde.. Ik heb nu totaal niets aan de bank en deze was nieuw , nee geen aanrader Mop de kijkdag. .
Raar bedrijf hoor, voor degene die biedt is een bod bindend maar de verkopende partij kan het altijd intrekken. Als ik alle reviews hieronder lees zijn het oprecht oplichters. Niet mee in zee gaan.
Ik kan me in deze tijd werkelijk geen slechter bedrijf voortstellen. Als directeur zou me toch behoorlijk achter mijn oren krabben... De veiling gaat prima, de betaling nog beter. Na de veiling krijg je direct diverse mails om te betalen. Maar daarna... kavel gekocht, na 1 week maar eens gechat duncan ? waar de boel blijft. Kunnen geen antwoord geven staat nog bij de leverancier. Antwoord duurt minimaal 2 uur. Diverse keren gechat. Daarna maar bellen, 5 minuten minimaal in de wachtstand, dan medewerker 1, kan niets aangeven staat nog bij de leverancier, medewerker 2, het is een "haal"kavel - dit klopt niet, of ik een ton aan hout even op kan halen.. zo heb ik het niet gekocht, was een bezorgkavel. Nog maar eens gemaild/gechat / messenger/ bellen. Zou vandaag geleverd worden, heeft u geen mail gehad ? nee, die heb ik niet gehad. Een dag gewacht, geen chauffeur. Ik weet gewoon niet meer wat te doen en wil het liefst mijn geld terug. Koop nooit iets hier, je kan iets nog beter in China bestellen, dan heb je het eerder. Echt beschamend dat dit in Nederland gebeurd. Ik zou graag eens met de directie spreken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid