facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tronix Lighting BV

Tronix Lighting BV

Info

Leverancier LED verlichting aan professionele gebruiker. Productaanbod A-Z, hoog expertise nivo, top prijs-/kwaliteitsverhouding. Levering uit voorraad.

Geschiedenis

Tronix was closely involved in the very first steps of LED development. This has led to strong and reliable relationships with prominent manufacturers, but above all in a high level of expertise and a competitive product line with an exceptional quality price ratio.

At the current speed of LED market development, Tronix puts continuous focus on new products and product improvements, offering a product range that matches ever-changing market needs. Our sales network covers Europe with light professionals as our main target group.



"Licht verbindt. Het zorgt voor sfeer, beleving en emotie. Als totaalaanbieder in led hebben we voor iedere voorkomende lichtvraag een passend antwoord. Met onze maatwerkoplossingen, custom-made producten en technische drive maken we samen het verschil met licht. We are... Tronix, guided by light"
Adres: Vluchtoord 41, 5406 XP Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0413-330380
Stad: Uden
Route: Vluchtoord 41
Postcode: 5406 XP


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tronix Tuinverlichting, Tronix 175 550, Tronix led floodlight, Tronix lx e12, Tronix Boomverlichting, Tronix Noodverlichting, Light discounter, Kerstverlichting Uden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Becoledtechniek Becoledtechniek 3 km Zeer persoonlijk en kundig advies gekregen. In mijn werk als kunstenaar is het belang...
Recensies
Professionele groothandel in ledverlichting met een fijne club medewerkers welke bereid zijn in vakgerichte oplossingen mee te denken. Een groot voordeel is dat ze voorraad houdend zijn, wat in deze huidige tijd een pre is. Als Tronix dealer zijn wij reeds 12 jaar zeer tevreden over de samenwerking en service. Keep up the good work !!
Wij zijn als adviseur en groothandel afhankelijk van onze zakelijke partners. Met Tronix hebben wij een partner in huis, die aan deze verwachting meer dan voldoet. De ondersteuning van de telefonische verkoopafdeling als van het technische team is altijd van hoog niveau. De voorraad positie is zeker in deze tijd echt heel goed, dus wij werken graag met Tronix zowel als merk als met het bedrijf.
In een concurrerende markt met veel aanbieders en zeer wisselende kwaliteit is het prettig om met een deskundige onderneming als Tronix samen te werken. Breed assortiment, goed advies en een grote voorraad in Nederland.
We doen al jaren zaken met Tronix. Mooi bedrijf met zeer geschikte mensen. Een breed en goed assortiment en veel uit voorraad leverbaar tegen concurrerende prijzen!
Wij doen al ruim 12 jaar zaken met Tronixlighting en zijn zeer tevreden hierover. Breed assortiment, grote voorraad, snelle levering en goede service.
Mooi en betrouwbaar bedrijf. Al vele jaren een loyale partner waar we op kunnen bouwen.
Al jaren een perfecte samenwerking met deskundig advies en kwalitatief zeer goede producten.
Producten van een hoge kwaliteit en een fijne service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid