facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trompert Tuinen

Trompert Tuinen

Geschiedenis

De werkwijze van Trompert Tuinen is volgens de AOAO-formule. Deze formule staat voor Advies, Ontwerp, Aanleg en Onderhoud en zijn de verschillende mogelijkheden die Trompert Tuinen biedt voor particuliere en zakelijke tuinen.

*Advies*
Trompert Tuinen wil u graag advies geven over onder andere:

- bestrijding van onkruiden
- snoei- en onderhoudstechnieken
- bomen, planten en bloemen
- etc.

*Ontwerp*
Naar aanleiding van een gesprek waarin uw wensen, behoeften en mogelijkheden worden besproken, kan Trompert Tuinen een passend ontwerp maken voor uw tuin. Trompert Tuinen is met diverse tuinstijlen bekend, van gezinstuin tot relaxtuin.

*Aanleg*
Ook voor aanleg bent u bij Trompert Tuinen aan het juiste adres. Zowel voor geheel nieuwe aanleg als voor het aanpassen en veranderen van bestaande situaties. Trompert Tuinen is op het gebied van aanleg allround, denkend aan straatwerk, grondwerk, schuttingen, beschoeiingen, beplanting, tuinberegening, vijvers, etc.

*Onderhoud*
Een tuin is op zijn mooist als hij ook goed onderhouden is. Trompert Tuinen kan hiervoor zorgen. Of het nu gaat om eenmalig onderhoud, een voor- en/of najaarsbeurt, wekelijks onderhoud, jaarlijks onderhoud of op afroep, alles is mogelijk. Dit onderhoud varieert van het maaien van gras tot het snoeien van bomen en planten.

Adres: Vennestraat 42 G, 2161 LE Lisse
Telefoonnummer: 0610687943
Stad: Lisse
Route: Vennestraat 42 G
Postcode: 2161 LE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keukenhof Keukenhof 2 km Echt een prachtig park: zoveel kleur, je raakt gewoon niet uitgekeken. Online tickets...
Recensies
Zelden schrijf ik een review maar deze mannen verdienen een pluim! Het resultaat is prachtig geworden door hun nette manier van werken, vakkundigheid en het goed kunnen inspelen op de behoefte van onze wensen. Een nuchtere transparante houding waardoor de communicatie soepel verliep. We genieten van ons pronkstuk, een oude olijfboom die onlangs met een hijskraan over ons dak in de tuin is geplaatst, wat een klus! Dank mannen!
Een zeer prettig bedrijf om mee te werken. Werkt erg netjes, denkt mee en komt met voorstellen en duidelijke antwoorden. Prettig personeel en duidelijke afspraken. Een aanrader.
Maarten en zijn team hebben onze achtertuin helemaal naar onze wensen gerenoveerd! Hij denkt mee, is goed en snel bereikbaar voor vragen en werkt heel netjes. We zijn erg blij met het resultaat en kunnen iedereen aanraden met Trompert Tuinen in zee te gaan.
Waarschijnlijk heeft deze eigenaar geen rijbewijs. Knalhard een kruising op de N207 over met aanhanger er achter. Dit was totaal niet nodig, moesten toch allemaal in de file wachten ivm open brug...
De heren hebben heel snel en netjes onze tuin getransformeerd. Ze komen niet binnen, geen rotzooi in huis.
Normaal leren auto rijden is ook een vak. Bumperkleven als het niet snel genoeg gaat.
Goede ervaring met trompert tuinen denken mee en geven goed advies zeer te vrede met de uitgevoerde werkzaamheden zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid