facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Troefmarkt Slump Bant

Info

Troefmarkt, het hart van uw buurt! Lekker Makkelijk!

Adres: Het Midden 1, 8314 AG Bant (plaats)
Telefoonnummer: 0527261488
Stad: Bant
Route: Het Midden 1
Postcode: 8314 AG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Catyne Catyne 260 meter www.catyne.nl
Recensies
Echt een typische buurtwinkel. Persoonlijk vind ik de winkel wel aan de kleine en krappe kant. Assortiment is net zo goed heel klein, en van de hoogste prijzen. Het was nog al een opgave om een fatsoenlijk croissantje met een salade te kopen. De keuze is klein, maar dat is zo met buurtwinkeltjes. Voldoende parkeerplek tegenover de winkel.
Gemakkelijk om een dorpswinkel te hebben. Niet erg geschikt om alle boodschappen te halen. Assortiment is beperkt, het is erg duur en je moet de houdbaarheidsdatum in de gaten houden. Wel erg vriendelijk personeel en fijn voor als je onverwacht wat nodig hebt.
Een leuke persoonlijke buurtwinkel. De prijzen liggen hier wel hoger als bij de grotere supermarkten maar dit is logisch aangezien een kleine winkel moet opbieden tegen de massasupermarkten. Voor een praatje, een vergeten boodschapje of een poststuk ben je hier prima uit.
Gezellige winkel En makkelijk als je buiten het dorp bent om iets op te halen
Kleine winkel maar dat is logisch in een klein dorp als Bant. De basis producten zijn er wel te koop. De man achter de kassa is altijd heel vriendelijk.
Wou telefoon kaart halen maar dat hebben ze daar niet wel brood?
Kleine buurt winkel met vrij groot aanbod. De prijzen liggen op sommige producten iets hoger maar soms ook verrassend laag. Geweldig vriendelijk personeel.
De winkel van Bant, hebben een behoorlijk groot assortiment! Vlees van weidenaar is echt een topper hier. Verder vriendelijk en behulpzaam!
Een prima buurtsuper. Het assortiment is groot. Bijna alles is er wel. Het verschil met de grote supermarkten is dat je hier minder keuze stress hebt. Ruime keuze in verse groenten.
Echt een buurtwinkel met alles er op en eraan..vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid