facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trivium Ceramics

Trivium Ceramics

Info

TRIVIUM is uw partner voor hoogwaardige harde materialen in de buitenruimte. Meesters in steen!

Geschiedenis

Wie zijn wij:

Trivium Ceramics B.V. is leverancier van hoogwaardige "harde" materialen voor de buitenruimte. Bovenaan de website kunt u een keuze maken tussen de verschillende productgroepen. Al onze producten leveren wij rechtstreeks vanaf de bron (fabriek/groeve) tot op het project. Efficiënt, snel, exclusief, minder belastend voor het milieu en kosten besparend!

Wist u dat wij in 2010 als allereerste de Italiaanse keramische terrastegel naar Nederland importeerde? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe innovaties om te kunnen onderscheiden.

Onze werkwijze:

Hoveniers & Tuinarchitecten
Onze producten zijn exclusief en alleen verkrijgbaar bij onze “select dealers”. Deze bedrijven, voornamelijk hoveniers en tuinarchitecten, zijn binnen de tuinbranche actief in het hogere segment en zijn de absolute specialist.

Voelt u zich aangesproken en bent u geïnteresseerd in het select dealerschap? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u op bezoek voor een nadere kennismaking.

Particulier
Bent u particulier en heeft u interesse in onze producten? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij brengen u direct in contact met de dichtstbijzijnde select dealer.

Prijzen
Op deze website zijn géén prijzen zichtbaar. Als select dealer kunt u inloggen waarna zowel uw inkoopprijs als de adviesverkoop prijs zichtbaar wordt. Heeft u nog géén inloggegevens? Neem dan contact met ons op via: [email protected] of bel: 070-3010500



"Importeur van hoogwaardige harde materialen voor de buitenruimte. Leverancier aan de bétere hoveniers en tuinarchitecten in de BeNeLux. TRIVIUM... Meesters in steen. #keramiek #natuursteen #beton #grind #split #straatbaksteen"

"Importeur van hoogwaardige harde materialen voor de buitenruimte. Leverancier aan de bétere hoveniers en tuinarchitecten in de BeNeLux. TRIVIUM... Meesters in steen. #keramiek #natuursteen #beton #grind #split #straatbaksteen"
Adres: Rotterdamseweg 400-C, 2629 HH Delft
Telefoonnummer: 070-3010500
Stad: Delft
Route: Rotterdamseweg 400-C
Postcode: 2629 HH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KPS Delft b.v. KPS Delft b.v. 201 meter Prima zaak onder meer om tuinverlichting van Inlite te kopen. Mooie nachttuin boven, ...
Land Art Delft Land Art Delft 831 meter Er worden hier regelmatig privé recepties gehouden, waardoor buiten op het terras nie...
MK Buitenleven MK Buitenleven 2 km MK Buitenleven hoveniers: tuinaanleg, onderhoud en meer.
De 2 Hoveniersbedrijf De 2 Hoveniersbedrijf 3 km Rare eigenaar......denkt dat die God is. Denk maar eens na......
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid