facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trivalent

Info

Wij helpen mensen een Gelukkige Professional te worden door ze te coachen op een verandering in zichzelf of in werk. Wij willen iedereen authentiek, autonoom en arbeidsmarktfit laten zijn!

Loopbaanoplossingen voor echte verandering!

Geschiedenis

Wij helpen zelfstandige professionals in de zakelijke dienstverlening die worstelen met het vinden van opdrachten om moeiteloos aan klanten te komen. En daarmee een goed inkomen te verdienen!

Ben je een zelfstandige professional en geldt het volgende voor jou:
* Verdien je te weinig met je bedrijf?
* Worstel je met het vinden van werk en opdrachten?
* Ondervind je veel concurrentie omdat je niet de enige in je vakgebied bent?
* Accepteer je opdrachten die je eigenlijk niet wilt maar wel doet omdat ze geld opleveren?
* Of overweeg je als zelfstandige verder te gaan en wil je het vanaf de start gelijk goed doen en succesvol zijn?

Worstelen met je bedrijf is niet echt wat je wilt. Een goed lopend bedrijf staat jou ten dienste en geeft je wat je nodig hebt om een goed en fijn leven te hebben. Wat ervoor nodig is om een goed lopend bedrijf te hebben en dus een goed inkomen te verdienen, is om jezelf kundig en effectief op de markt te zetten. Immers, de zelfstandigen onder ons die succesvol zijn, zijn op een slimme manier zichtbaar in de markt en hebben een aantrekkingskracht op klanten en opdrachtgevers.

En dat is waar wij jou bij kunnen helpen!

Dat doen we op verschillende manieren; van 1-op-1 begeleiding tot en met groepsprogramma's en van korte en krachtige events tot langlopende begeleiding.

Meer weten? Neem eens een kijkje op onze website: www.trivalent.org.
Of schrijf je gratis in voor onze wekelijkse tips en adviezen en krijg als welkomstgeschenk ons gratis e-book 'Moeiteloos naar opdrachten'!

Adres: Acacialaan 1a, 5051 ZX Goirle
Telefoonnummer: +31138226595
Stad: Goirle
Route: Acacialaan 1a
Postcode: 5051 ZX



op zoek naar gerelateerd: De Gelukkige Professional
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jesper Jesper 957 meter Advies, Coaching en Organisatie van niveau.
Peristiwa - project & event support Peristiwa - project & event support 1 km Het begeleiden en ondersteunen van "sport" evenementen daar komt meer bij kijken als ...
Justlogic B.V. Justlogic B.V. 1 km Benaderen je telefonisch om “opties met je te bespreken”. Ik ben niet eens op zoek na...
Dubbel Plus Dubbel Plus 2 km Wendy is een top-collega! Deskundigheid, passie, humor en Brabantse gemoedelijkheid t...
Recensies
Wauw, wat twee dagen coaching in de Eifel met ons heeft gedaan! De workation van De Gelukkige Professional is een absolute aanrader. Boordevol nieuwe inzichten en businessmodellen klaar voor de tweede helft van het jaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid