facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tritt - Case in Sardegna

Info

Beleef Sardinië op zijn best! Huur een typisch Sardijnse Agriturismo of vakantiehuis direct van de eigenaren! www.vakantieinsardinie.nl. Tritt is SGR lid.

Geschiedenis

De prachtige gebieden als de Costa Smeralda en steden als Cagliari. En niet te vergeten die heerlijke keuken, gebaseerd op wat het land per seizoen te bieden heeft...

Leven op Sardinie schenkt je levenskunst- en levensvreugde. La dolce vita, dolce far niente.....
Stelt u zich voor: Een warme zomeravond in een willekeurig landhuis op Sardinie. U zit op het terras met een heerlijk glas rode wijn en kijkt uit over het glooiende heuvellandschap voor u, met een prachtig kleurenschema variërend van goudgeel tot zeegroen. Het laat een onuitwisbare indruk achter. Wij kunnen u van harte aanbevelen het leven op Sardinie (al is het tijdelijk) te ondergaan.

Tritt - Case in Sardegna verhuurt, direct van de eigenaren, vakantiewoningen uitsluitend op Sardinie. Door deze specialisatie kunnen wij u een kwalitatief hoogwaardig en selectief programma aanbieden. Ons aanbod bestaat uit appartementen, agriturismi, vrijstaande villa's en landhuizen, B&B's en kleine sfeervolle hotels. Allemaal persoonlijk bezocht door Alessandra Fais, onze vaste medewerkster op Sardinië en zorgvuldig door haar geselecteerd op ligging, kwaliteit en authenticiteit. Ons aanbod breidt zich regelmatig uit. Hierover berichten wij u graag via onze nieuwsbrief, waarvoor u zich vrijblijvend kunt aanmelden.

Tritt is een relatief jonge, kleinschalige organisatie. Dit betekent dat wij direct, via korte lijnen en op een persoonlijke manier kunnen werken. Bovendien is onze betrokkenheid zeer groot wat ùw vakantie ten goede komt.

Wij hopen dat u een keuze kunt maken uit ons aanbod. Wilt u meer informatie en/of advies stuur ons gerust een email of neem telefonisch contact met ons op. Wij horen graag van u en heten u bij deze alvast welkom op Sardinie: Benvenuto op Sardinië!

Stichting Garantiefonds Reisgelden
Ons bedrijf is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Extra zekerheid voor u als klant.

De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.
Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.



"Tritt - Case in Italia is de specialist voor jouw vakantie in Italië. Van een luxe villa met privé zwembad, een kleinschalige agriturismo tot kindvriendelijk vakantieparkje en sfeervolle B&B, ze zijn allemaal te vinden op onze website."
Adres: Mandenmakersstraat 1, 3334 KE Zwijndrecht (Nederland)
Telefoonnummer: (+31) 0180 76 91 35
Stad: Zwijndrecht
Route: Mandenmakersstraat 1
Postcode: 3334 KE



op zoek naar gerelateerd: Tritt Italië, Sardinia for all, Vakantiehuis Toscane met kinderen, 2 vakantiehuizen naast elkaar Italië, Vakantiehuis privé zwembad Toscane, Vakantie Toscane kinderen, Tritt monteverde, Luxe vakantie Toscane
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vakantie nieuws Vakantie nieuws 2 km Uw Vakantie pret begint hier Vakantie nieuws vakantie verhalen, Vakantie foto's en no...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid