facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tripple P Photography

Tripple P Photography

Info

Party Fotografie

Adres: nederland, Spijkenisse
Telefoonnummer: 0628879288
Stad: Spijkenisse
Route: nederland


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LINQ Media LINQ Media 629 meter Leuke lokale zender. Mag wel wat hippere muziek tussendoor maar niks mis mee. Wat me ...
Spieke.nl Spieke.nl 891 meter Spieke is dé nieuwspagina van Spijkenisse en omgeving. Hier vind je informatie en act...
WIWO Media WIWO Media 924 meter Professioneel en jong bedrijf die weet wat service is! Werk al jaren met dit bedrijf ...
Recensies
Zowel een zwangerschapshoot als een newbornshoot gedaan bij Arrianne. Heel erg fijne persoonelijkheid en erg haryelijk en warm ontvangen. Het zijn erg mooie fotos geworden! Zeker de newbornshoot en dreamcatcher aanbeveling voor mensen die ook newbornshoot gaan doen zijn erg leuk geworden. Heel erg bedankt voor het mooie resultaat !
Erg fijne ervaring over gehouden aan de shoot. En zo ook mooie foto's. Erg tevreden, komen hier graag nog een keer.
Arrianne is flexibel, heel professioneel en ontzettend aardig, wat ook belangrijk is als je met een kleine baby bent. Tijdens de shoot en voor! neemt ze alle tijd, ook als dit wat langer duurt. De foto’s zijn fantastisch mooi, prachtig! Echt een aanrader dus, een fantastische ervaring gehad!
Een lieve, flexibele, geduldige en provisionele fotograaf. Afspraak is in een korte termijn gemaakt, dit is erg fijn! Foto album en foto's supersnel geleverd, met zeer goede kwaliteit. Zeker een aanrader! Ik zal in iedergavel weer een afspraak maken zodra mijn kindje 1 jaar is! Of voor een andere speciale dag.
Prachtige fotos die ook snel klaar waren. Communicatie verloopt zeer prettig en er was snel plek voor de shoot. Professioneel en open voor suggesties voor de fotos.
De afspraak voor onze newbornshoot was snel en op korte termijn gemaakt. Tijdens de shoot werd ruim de tijd genomen en de foto's kregen we ook al snel. Superblij met het resultaat!
Geweldige fotograaf die de tijd neemt en veel geduld heeft. Ze heeft zulke prachtige foto's van mn tweeling en dochter gemaakt. Een herinnering voor altijd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid