facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Triple M audio shop

Triple M audio shop

Info

Triple M audio shop

Adres: van Deventerstraat 10, 3911 KH Rhenen
Telefoonnummer: 0317-612358
Stad: Rhenen
Route: van Deventerstraat 10
Postcode: 3911 KH


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Pink Faun, Triple M lean
Recensies
Het ligt misschien niet naast de deur voor mij, maar wel een winkel waar ik graag kom! Bij binnenkomst altijd een vriendelijk welkom en een bakkoffie, verwacht hier niet even te zijn maar neem je tijd. Ik ben altijd vakkundig geholpen tegen een schappelijke prijs, is het probleem niet gevonden dan hoef je ook niet per definitie te betalen..... iets wat ik tegenwoordig nog maar weinig tegen kom. Een dikke pluim voor deze dames en heren!
Geen dozenschuivers maar freaks met passie voor techniek en geluid. Hier kun je je geluidsinstallatie laten verbeteren van 100 tot 10.000,- naar gelang je budget. Hebben kennis en ervaring met het vervangen van de zwakste schakel in een apparaat. Maar verkopen ook pracht apparatuur. Hun streamer is wereldbekende. Perfecte eigen kabels!! Ga je er heen. Neem de tijd. Praat en neem een balkie koffie. Wees duidelijk wat je wil. Dan kunnen zij daar ook goed op anticiperen.
Een aantal jaren terug mijn Cabasse luidsprekers ingeruild en er een Cambridge streamer met Adam Audio actieve luidsprekers gekocht. Nadien nog teruggeweest met de speakers nadat kinderhandjes mijn woofers beschadigd hadden. Elke keer naar volle tevredenheid geholpen door de uiterst vriendelijke mensen bij Triple M. Audiofreaks pur sang.
Mooi dorpje en leuke mensen bij triple m audio shop.
Vakmensen met kennis van zaken, ik werd er een beetje koopziek. ...
Veel deskundigheid en erg goede apparatuur
Goed geholpen. Veel kennis
Ouderwets maatwerk en goede service
Echte vakmensen en vriendelijk
Vertaald door Google De beste winkel, Hifi, topservice Origineel The best shop, Hifi, top service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid