facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TRIP Bommelerwaard

TRIP Bommelerwaard

Info

Bij TRIP kunt u terecht voor toeristische informatie, foldermateriaal over bezienswaardigheden, fiets- en wandelroutes in de Bommelerwaard.

Geschiedenis

Het TRIP (Toeristisch Recreatief Informatie Punt) verwelkomt elk jaar vele bezoekers in haar historische pand onder het oude Stadhuis.
De vrijwilligers adviseren u graag en met veel plezier over de activiteiten, geschiedenis en alle bezienswaardigheden van Zaltbommel en de Bommelerwaard.
TRIP Bommelerwaard werkt nauw samen met de aangesloten toeristische ondernemers in de Bommelerwaard van wie informatiemateriaal bij TRIP verkrijgbaar is.
We nodigen u van harte uit om ons eens te bezoeken!!



"Informatiepunt voor toerisme en recreatie in Zaltbommel en de Bommelerwaard"
Adres: Markt 10, 5301 AL Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: +31 418 648774
Stad: Zaltbommel
Route: Markt 10
Postcode: 5301 AL



op zoek naar gerelateerd: Stadswandeling Zaltbommel, Zaltbommel Toerisme, Historische Stadswandeling Zaltbommel, Zaltbommel centrum, Omgeving Zaltbommel, Is Zaltbommel een leuke stad, Klompenpad Zaltbommel, Klompenpad Bommelerwaard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VakantieXperts VakantieXperts 28 meter
Roadtrip Adventures Roadtrip Adventures 111 meter We organiseren avontuurlijke roadtrips door europa met een aantal uitdagingen.
Ubuntu Impact Investments Ubuntu Impact Investments 208 meter Promoting economic growth by financing private sector initiatives in Leisure & Touris...
VakantieLipno VakantieLipno 253 meter Heerlijke luxe vakantie-appartementen met eigen sauna en vrijstaande villa's bij het ...
Doomernik Yachts Doomernik Yachts 1 km Yachts
Recensies
Als we over de Bommelerwaard spreken, denken we aan Zaltbommel, een oud stadje aan de Waal. Om deze plaats te bezoeken moet je niet direct de winkelstraat ingaan, maar de route langs de Waal nemen en richting de sint Maarten kerk lopen, het redelijk autovrije deel van de stad. Het is tevens de woonplaats van de voormalige beroemde violiste Emmy Verhey. Vergeet niet om daarna koffie te drinken op de markt bij "de Roos" een uniek restaurant waar je geholpen wordt door vriendelijke jongens en meisjes. Een wandeling door het park is zeker aan te bevelen!
Zeer goede uitleg over mogelijkheden bij stadsbezoek. Vriendelijke medewerkers die je van allerlei tips voorzien. Boekje met stadswandeling gekocht en die ook gelopen. Op leuke plekjes geweest en veel van de geschiedenis van Zaltbommel geleerd.
Erg aardig geholpen. Wandelrouteboekje gekocht 3,50 en aan de hand daarvan zeker 3 uur gewandeld .Erg leuk! Prachtig vestingstadje!
Ja vijf sterren voor Zaltbommel, wat een mooie stad daar aan de Waal. Vooral de oude binnenstad is een openbaring met al die monumenten de een nog imposanter als de andere en dan die machtige rivier de Waal, waar je echt uren kan zitten op een bankje en maar kijken naar al die schepen die daar onophoudelijk passeren. Maar het allermooist is de Singelwal met al die mooie uitzichten de ene na de andere verrassing. En ook overal weer bankjes om te genieten van al dat moois wat Zaltbommel heeft te bieden.
Aardige dames. Precies gekregen wat ik wilde hebben.
Mooi oud vestingstadje aan de Waal
Heel enthousiaste mensen. Klein zaakje
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid