facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Triodos Bank Nederland

Triodos Bank Nederland

Info

Triodos Bank is een van de duurzaamste banken ter wereld. Onze missie is om uw geld te laten werken aan positieve maatschappelijke, ecologische en culturele veranderingen.

Geschiedenis

Triodos Bank is een van de duurzaamste banken ter wereld. De Financial Times riep ons in 2009 uit tot Sustainable Bank of the Year. Onze missie is om uw geld te laten werken aan positieve maatschappelijke, ecologische en culturele veranderingen.



"Triodos Bank is een van de duurzaamste banken ter wereld. Onze missie is om uw geld te laten werken aan een mooiere samenleving."
Adres: Utrechtseweg 44, 3704 HD Zeist
Stad: Zeist
Route: Utrechtseweg 44
Postcode: 3704 HD



op zoek naar gerelateerd: triodos bank inloggen, triodos zakelijk, triodos bank ervaringen, triodos bank hypotheek, triodos bank contact, triodos bank groningen, triodos app, triodos bank internet betaalrekening
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lening-online Lening-online 0 meter Dit zijn de gebieden waarop ik u kan helpen, - Hypotheek - Investeringslening - Auto...
Zeist, Rabobank Zeist, Rabobank 330 meter algemene telefoonnummer is zo slecht!! wachttijd minstens 10 tot 20 minuten en als je...
123invest 123invest 682 meter SAFE Property Investments with 10%+ ROI per year! We offer safe Property Investment ...
BPF Schilders BPF Schilders 2 km Ik had wat vragen over me pensioen dat stop gezet moest worden. Jesse gesproken aan d...
Werken Bij Achmea Werken Bij Achmea 3 km De wereld verandert elke dag, dus wij ook! Als verzekeraar proberen wij de toekomst e...
Recensies
Het is haast onmogelijk om contact te krijgen met Triodos en als je dan iemand te spreken krijgt wordt snel beloofd dat ze het voor je regelen zonder doorvragen en vervolgens hoor je nooit meer iets. Zelfs mijn opzegging is nog steeds niet verwerkt, maar ik betaal wel door
Ben een tijdje tevreden klant geweest en ik had veel vertrouwen in Triodos. Het idee van duurzaam beleggen leek me erg mooi ook al is het dividend wat minder. Dit is ook een tijdje goed gegaan. Totdat de handel in certificaten werd opgeschort. Kan al DRIE JAAR niet bij mijn certificaten en wat een bende hebben ze ervan gemaakt! Ik vind het ronduit schandalig dat trouwe klanten al drie jaar niet bij hun geld kunnen en de waarde van de certificaten is daarbij rond de 30% gekelderd. Ik snap dat beleggen risicovol is, alleen heeft Triodos deze belegging als zeer laag risico gemarket aan de trouwe klant wat voor mij als erg oneerlijk en bijna oplichting voelt. Duurzame bank voor de natuur maar absoluut niet voor de mens. Daarbij komt dat ze een belachelijk lage rente hanteren voor spaarrekeningen en hoge kosten bij deze bank. Ook zeer verouderde software backend. Ziet er leuk uit maar je kan er niks mee. Je kan bijvoorbeeld niet eens met de telefoon inloggen bij de online bankieren web applicatie, draadloos betalen via NFC en betaalverzoeken aanmaken wat anno 2023 toch echt standaard zou moeten kunnen. Een reader gebruiken is echt ouderwets. Heb ook wel eens gehad dat transacties zeer lang duurden, dat moet gewoon voor elkaar zijn. Waardeloos! Ben zsm weggegaan bij deze bank. Voor mij nooit meer Triodos en ik kan het niemand aanraden!
Ik herken mij niet in de negatieve ervaringen die vele anderen met de Triodos Bank hebben gehad en ik sluit mij aan bij het commentaar van anderen. Om een voorbeeld te geven van de betrouwbare klantenservice, toen ik - helaas - in een scam ben getrapt, heb ik gelijk melding gedaan van fraude bij Triodos Bank via de mail en uiteindelijk is 80% van het bedrag dat ik de scammer had betaald door de bank teruggehaald en netjes gestorneerd. Hierdoor was mijn verlies dus veel minder groot, dan ik aanvankelijk had verwacht. Na afloop stuurde de bank mij ook nog een mailtje om er zeker van te zijn dat het proces goed was verlopen. Kortom, alle lof voor de service van Triodos Bank en de enige onafhankelijke duurzame bank van Nederland. Ik kan uw investeringen in batterijtechnologie erg waarderen. Houdt vast aan uw idealen!
De service is van de medewerkers goed en 'gewoon' vriendelijk, niet overdreven aangeleerd! Maar je moet soms wel heel lang wachten voor je een medewerker te spreken krijgt.
Zeer tevreden over Triodos Bank algemeen, haar idealen en haar online omgevingen. Nooit problemen gehad met de app of het internet bankieren. Helaas zijn ze wel een van de duurste banken geworden en Apple Pay zou heel fijn zijn.
Ik zou graag met mijn telefoon willen betalen, maar dat kan nog niet bij Triodos. Dat vind ik een verbeterpuntje voor deze bank, voor de rest heb ik een goede ervaring! Ik zou graag antwoord willen wanneer het ongeveer mogelijk wordt om met je telefoon of Smart Watch te kunnen betalen.... Groetjes.
"Triodos staat voor ontwikkeling en de wereld vooruit helpen." Ongeacht dat er mensen zijn die over deze bewering gaan vallen zijn de vele contacten die ik heb gehad met Triodos medewerkers voor mij een bevestiging dat in de kern Triodos hier geen dubbele agenda in heeft. Ik ben meermaals goed geholpen bij vragen over een nieuwe identifier, over internetfraude, over beleggen, over een eigen bedrijf starten. Op alle gebieden naar tevredenheid. Ik zou Triodos 100% aanraden als bank. Ondanks dat, let op: Er zijn beperkingen, zoals welke projecten Triodos financiert, maar ik ga zelf liefst voor een mooie wereld dan voor persoonlijk maximaal gemak. Daarom zijn deze voor mij geen probleem. Voor jou is het goed om je dus wel vooraf goed te laten informeren, voor je een rekening opent of een hypotheek bij Triodos neemt, wat de voorwaarden zijn.
Wat een onprofessionele bank, kan niets aangetekend verzenden, wel afgeven, afspraak gemaakt, blijkt locatie gesloten..voelde aan de telefoon als een kleuter weggezet..denk dat ik rekening op ga zeggen.
Een vreemde bank. Er ging iets mis bij een transactie, simpele vergissing; en meteen kreeg ik een dreigbrief. Let wel: ik ben hier de klant en het gaat om een spaarrekening, dus mijn geld. niet om een lening !. Dus meteen aandelen weer weggedaan na 1 januari. Rendement was ook negatief. Ondanks dat er mega veel verdient word in de duurzame energie, weten zij verlies te maken door te investeren in obligaties, die met stijgende rente uiteraard veel waarde verliezen.
Voor mij werkt de app prima, kan er alles mee doen wat ik verwacht. Online betalen gaat makkelijk en overboekingen eveneens. Ook werkt mijn pas prima in het buitenland. Fijn dat je kan beleggen in groene fondsen. Als ik een vraag heb krijg ik duidelijk reactie van de helpdesk. Kortom: het werkt functioneel uitstekend. Daarnaast vind ik het heel fijn dat Triodos oprecht werkt aan duurzaamheid en transparantie. Niet zoals andere banken lekker greenwashen en ondertussen geld naar wapens en fossiele industrie. Enige wat ik mis bij Triodos is een credit card, ik heb er nu van narigheid eentje die aan een blockchain hangt, waar ik overigens ook zeer tevreden mee ben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid